38. haftada kadın doğum doktorum başka hastaneye git dedi

Y3SH1LL

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
72
2
16
Tekirdağ
38+2 deyim devlet hastanesinde doğum yapmak istiyordum ancak bugünkü muayenemde doktorum araştırma hastanesinde doğum yapmamı önerdi ne gidicek bir durumum nede yeni bir hastane bulucak imkamlarım var
bebeğimle ilgili bi sorundan bahsetmedi
tek doktor olduğu için gece acile dahi kendisinin baktığını ima eden bir konuşma yaptı
ne diyeceğimi napıcağımı şaşırdım

bır sorundan bahsetmedıyse neden dıye sormadınızmıkı.belkıde bır sorununuz vardır ordakı aletler yetersızdır.sahsen cok sasırıyorum nasıl olurda sormazsınızkı.burda yazdıklarınızı aynen dok.soyleyın bence.cunku bızler ne oldugunu bılmeden ne dıyebılırızkı.yogunum cok hastam var sızı dogurtamam gıbı bısey olamaz bence.yanı yapmaması lazım doktorun

dogumuna da az kalmıs canım..sordun mu acaba Allah korusun ama donanımlı bır hastanede mı yapmaıymısın dogumunu..yoksa keyfııyetten mı oyle konusuyor..kusura bakmasın ama oyleyse sıkayet etmelısın eşşek gıbı doğurtacak senı..hos gonulsuz ısden de neyse.. ınsallah koaylıka bebısını kucagına al cnmm

sormama gerek kalmadı odaya girince daha bunu söylemeye başladı sonra muayene etti kızımın cok sağlıklı olduğunu 3,500 kiloya geldiğini suyumun yeterli olduğunu plasentanında haftasına göre normal olduğunu kendisi söyledi ben montumu giyerken üst kattan kanamalı hasta için cağırıldı o esnada da dedi bak görüyosun her yere ben koşturuyorum dedi

sen yınede devlet hastanesıne gıtsen bakmam dıyemez heralde degılmı?eger baska bır yere gıdecek ımkanın yoksa mecburen devam etmelısın

zaten orda ebeler doğurtuyormuş doktor acil durumda geliyormuş ebelerin doğurtmasına hazırlamıştım kendimi
4 doktor var normalde ama galiba aralarında bi nöbet sorunu var oda bana denk geldi
doğuam oarayada gitsem kabul edileceğimi ama beklediğim gibi özentili bir doğum olmayacağınıı dikişlerim baştan savma olabilir şeklinde imada bulundu
araştırma hastanesinde 8 9 doktor olur başında dedi
başımda cok doktor olması herşeyin iyi gidiceği anlamına gelmezki
geçen gün gazetede okudum özel bir hastanede kadın 74 saat sonra doğumdan ölmüş olucaksa heryer olur zaten

Bebekte bir sorun olmadigi soylemesi ve her doguma kendisinin kosmasini vurgulamasi sanki sizin ona dogumunuzu yaptirmasi icin ekstradan bir para vermenizi umuyor olabilir. Sadece tahmin bu.

hımm bu aklıma hç gelmemişti adam gibi istesin belki ben aptalım anlamıyorum zaten özel yeride yokmuş

Doktorunuz resmen sizi başından savmaya çalışmış.
Bu kadar özensizlerse gitmeyin zaten o hastaneye doğum için.
Doktorunuzun araştırma hastanesi dediği ÜNİVERSİTE HASTANELERİ.
Bulunduğunuz ildeki üniversite hastanesine gidin ,orasıda devlet gibidir,maddi durumunuzu zorlamaz.

DOğum yapacağın yerin yeni doğan yoğun bakım bölümü olsun.eğitim araştırmalarda asistanlar doğum yaptırır.devlet hastanesinde doktor sıkıntısı olur.bazı devlet hastaneleri gece gelen hastayı geri de çevirir.kadın doğum hastaneleri var,kapısına gidince seni kovamaz,sana bakmak zorunda ama bi başına olursun öyle ilgi alaka olmaz,bagirip çağırıp durur hasta.
Senin anlattığn doktor devlette çalıştığ için çok yoğundr doğrudur.her gelene aynısını yapıyor bence,hasta sayısı azalsn diye.yoksa doğum yapmaya gitsen sana git deme hakkı yok.
ANlattığına göre bebeğinde sorun yok bence.doktorun yoğunluğu başına vurmuş.
NErde ikamet ediyorsun,hangi hastaneler yakın?
Doğum anında ambulans da çağırabilirsin.onlar gelir ,istediğn yer var mi diye sorar,yoksa en yakın yere götürürler.
Bu arada özel ler hep maddi kısmı düşünür,normal doğum olanı da ameliyata alır genelde

Bulundugunuz sehirde dogum hastanesi yokmu? Ben dogum hastanesinde yaptim ve dogumumda doktor cok iyi ilgilendi. Sancida bakmiyolar sana ama baksa ne yapacakki.
Ben sizin yerinizde olsam saglik bakanligina sikayet ederdim. 184 tu sanirim numarasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…