38 haftalık bebek kilosu

kayabebe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
538
9
96
Adana
38 haftalıkken bebişlerinizin kilosu ne kadardı arkadaşlar yazarsanız sevinirim

benim ki 3300 gr. canım ama dr. biraz kilolu diyor, geçen hafta da 3.300 dü, iki hafta önden gidiyordu, şimdi biraz daha standarda yaklaştı sanırım.

benimde 36+2 gunlukken 3450 dedı doktor.bızımkı sanırım bıraz ıri bir bebek.ıkı hafta onden gıdıyo...bakalım hayırlısı.:16:

kızlar yha benm bebeğim 35 haftalık ve 37. haftada doğum olacak acaba 2 hafta içinde ona nasıl kilo aldırabilirim :(

kızlar yha benm bebeğim 35 haftalık ve 37. haftada doğum olacak acaba 2 hafta içinde ona nasıl kilo aldırabilirim :(

canım öncelikle hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş. merak ettim neden 37.haftada oluyor doğum sezeryan olsa bile erken değil mi inş. ciddi bir sorun yoktur inş. ama bende 37.haftaya giriyorum da panikledim şimdi

okadar kişi grüntülemiş ama cevap veren olmamış

bnm bebeğim minik gidio.38.haftanın başındayız.2780 dedi doktor.oğlum 3600 doğmuştu ama kızım öle deil galiba.üzülüorm ama kilo alması için ne yapcam bilmiorm.allahım inş.sağlıklı doğar.

Bülent Tıraş 38 haftalık bebek için "Anne karnında 38. Hafta bebeğin boyu; 47 cm. kilosu ise; 3100 gram civarındadır. Bu ağırlık ve boy ölçüleri değişkenlik gösterebilecek durumlardır" diyor,

Son düzenleyen: Moderatör:
37+3te 2700kg gözüktü önceki haftalarda hep Gelişimi güzel ilerideydi ama son hafta düştü çok moralim bozuldu doktorda +400kg Payı var bu haftada daha aşağısı olmayacaktır o Yüzden 2900kg civarı düşün Demişti ama çok Kafayı taktım 36+3te 2654tü 37+3te 2700 bi haftada çok az almamışmı ? Bi sonraki randevuya 1gün var bakalım kaç kg olmuş

37+3te 2700kg gözüktü önceki haftalarda hep Gelişimi güzel ilerideydi ama son hafta düştü çok moralim bozuldu doktorda +400kg Payı var bu haftada daha aşağısı olmayacaktır o Yüzden 2900kg civarı düşün Demişti ama çok Kafayı taktım 36+3te 2654tü 37+3te 2700 bi haftada çok az almamışmı ? Bi sonraki randevuya 1gün var bakalım kaç kg olmuş
Kaç kiloya kadar sezeryan yapılabiliniyor

Back
X