- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Merhaba ,iyi kalitede embriyolarım olmasına rağmen maalesef genetikten sağlıklı dönmüyorlar. Ben biraz da ilaç dozunun yumurta kalitesini bozduğunu düşünüyorum.
Hangi merkezde ve hangi ilaçları hangi dozda kullandığınızı yazar mısınız lütfen.
Ben 225 gonalf ve son 4 gün cetrotide kullanmıştım. 5aa 4 embriyom vardı. ikisinin gelişimi durdu ikisi pgt den sağlıksız geldi. Belki tedaviye başlayacak olanlar için veri olur. Teşekkürler
Teşekkürler. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba ,
Benim bu 4. denemem, yaşım 40 ve hiç embriyolara genetik test yaptırmadık açıkçası. İlk denememde 9. haftada kalp atışı alamadığımız için kürtaj olmuştum. 2. ve 3. denememde direkt negatif olmuştu. Bu son denememi aret kamarda yaptırdım. Bana iğne vermedi sadece klomen kullandım. Yumurtalarımı bu şekilde topladı 2 ay üst üste. 3+3 şeklinde 3. gün olarak donduruldular.
3 tanesi transfer edildi 3 tanesi de hastanede bekliyor. Eşimle normal genetik testleri yapmıştık kendimiz için bir sıkıntı çıkmamıştı. Tabi bu embriyolarda sağlıklı olacak demek değil. Ben bu tedavimin daha doğal olduğunu düşünüyorum çünkü iğne kullandığım zaman 10-12 yumurta toplanıyordu ama elime zar zor 2 embriyo kalıyordu.
Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah.
ilk üç deneme nerede oldu?Merhaba ,
Benim bu 4. denemem, yaşım 40 ve hiç embriyolara genetik test yaptırmadık açıkçası. İlk denememde 9. haftada kalp atışı alamadığımız için kürtaj olmuştum. 2. ve 3. denememde direkt negatif olmuştu. Bu son denememi aret kamarda yaptırdım. Bana iğne vermedi sadece klomen kullandım. Yumurtalarımı bu şekilde topladı 2 ay üst üste. 3+3 şeklinde 3. gün olarak donduruldular.
3 tanesi transfer edildi 3 tanesi de hastanede bekliyor. Eşimle normal genetik testleri yapmıştık kendimiz için bir sıkıntı çıkmamıştı. Tabi bu embriyolarda sağlıklı olacak demek değil. Ben bu tedavimin daha doğal olduğunu düşünüyorum çünkü iğne kullandığım zaman 10-12 yumurta toplanıyordu ama elime zar zor 2 embriyo kalıyordu.
İlki çorlu da özel doktorda olmuştu işlemler beylikdüzü medicana daydı.ilk üç deneme nerede oldu?
Selam bende aret kamar a gitmeyi düşünüyorum 40 yaşına bastım bende siz memnun kaldınız mı ordan nasıl biri :)Merhaba ,
Ben memnun kaldım şuan 4,5 aylık hamileyim. Dr çok yoğun muayeneler kısa sürüyor ama aret hoca gerçekten tecrübeli. Ne yapmak gerekiyorsa onu söylüyor. Gidip ön görüşme yaparsınız ona göre içinize sinirse devam edersiniz.Selam bende aret kamar a gitmeyi düşünüyorum 40 yaşına bastım bende siz memnun kaldınız mı ordan nasıl biri :)
Uceetsiz on gorusmenin aret hoca da gecerli olmadigini soylediler. Ama eminmisin onda gectigine?Ben memnun kaldım şuan 4,5 aylık hamileyim. Dr çok yoğun muayeneler kısa sürüyor ama aret hoca gerçekten tecrübeli. Ne yapmak gerekiyorsa onu söylüyor. Gidip ön görüşme yaparsınız ona göre içinize sinirse devam edersiniz.
Evet muayene oluyorsun ve 1 kere verdım muayene ücretini. Ama gidip görmeden görüşmeden ve tahlil vs sonuçları göstermeden nasıl ilerlenecek ki. Ücretsiz ön görüşme yapanlarda vallahi allayıp pulluyorlar. Şöyle yaparız, böyle iyiyiz diye.Uceetsiz on gorusmenin aret hoca da gecerli olmadigini soylediler. Ama eminmisin onda gectigine?
Mjayene ucreri ne kadar peki aret hocanin?Evet muayene oluyorsun ve 1 kere verdım muayene ücretini. Ama gidip görmeden görüşmeden ve tahlil vs sonuçları göstermeden nasıl ilerlenecek ki. Ücretsiz ön görüşme yapanlarda vallahi allayıp pulluyorlar. Şöyle yaparız, böyle iyiyiz diye.
Ben aret hocayla ilk görüşmeye gittiğimde halamda yanımdaydı. Onun da dikkatini çekmiş. Çıkınca konuşmuştuk aramızda. Ne tek kelime kendini övdü, ne de kliniğini. Genelde başarımız bu kadar böyle iyiyiz derler kendilerini överler.
Görüşmeye gitmeden telde ön bilgi alınabilir. Muayene ücreti ödememek için.
Şuan 1000 lira diye biliyorum.Mjayene ucreri ne kadar peki aret hocanin?
Maalesef bugün iki embriypuöum genetikten sağlıksız olduğu haberi geldi şoktayım halende tedavi masrafları çok fazla devam etmeli miyim bilmiyorumiyi kalitede embriyolarım olmasına rağmen maalesef genetikten sağlıklı dönmüyorlar. Ben biraz da ilaç dozunun yumurta kalitesini bozduğunu düşünüyorum.
Hangi merkezde ve hangi ilaçları hangi dozda kullandığınızı yazar mısınız lütfen.
Ben 225 gonalf ve son 4 gün cetrotide kullanmıştım. 5aa 4 embriyom vardı. ikisinin gelişimi durdu ikisi pgt den sağlıksız geldi. Belki tedaviye başlayacak olanlar için veri olur. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?