Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
38_39_40. Haftalarda hala Doğumu gerceklesmeyenler
Güzeller çoğu arkadaşım hamileliklerinin 38. Haftasindan itibaren doğuruyor ben 40. Haftama girdim sancim bile yok,normal dogum isteyen bebekleri kanala daha yerlesmemis olan var mı ??
Güzeller çoğu arkadaşım hamileliklerinin 38. Haftasindan itibaren doğuruyor ben 40. Haftama girdim sancim bile yok,normal dogum isteyen bebekleri kanala daha yerlesmemis olan var mı ??
38. haftamızı bu gün doldurduk, ben karnımda olmasına çok alıştım oğluşumun yaa :) bazen aşağıya baskı oluyor zor yürüyorum, ara ara üst karnımda bıçak kesiği gibi acı oluyor, bunlar doğum habercisi mi ki acaba? pazartesi doktora soracağım.
en son 38 de gitmiştim 40 olduk yarın günüm doluyor acaba yatışımı yapar mı gerçi dr kendi dedi ozamana kadar bişey olmazsa 11inde gel günün doluyor demişti