- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Valla allah kolaylık versin kızlar, zaman ilerledikce bende normal dogumdan korkar oluyorum. Evet bebeklerimiz gelsin ama insanın cesareti kacıyor zamanla :)
En son hamile kalmadan önce Mayıs ayında yirmilik disim cekildi. Dr.un verdiği randevu gününe kadar 1 hafta ağladım :))))) Acı eşiğim çok düşük, sivilce sıkamam acıyor diye. Benim normal dogumdan yana hic ümidim yok acıkcası :))))Yok ya bende o cesaret hala var doğum esnasında savaşan insanları düşünüp benim çektiğim acı ne ki demeyi planlıyorum içten içe. Her zaman acı cekicegimde motivem budur benim.
Süpermen gibi enferujlu gözleri var tüm teyzelerimizin bizim sanırım :)))) Sen hic takma onları bence. Dr.lar ne söylüyorsa onu dinle. Zaten bu konuda ben senden daha bilgisizim :) Ben daha basıma ne gelecek sonlara dogru onu bile bilmiyorum :) Ama hep duydugum dogum zamanına dogru zaten kendilerinin döndüğü. Cok stresse sokma kendini bence.O 20 likten bende korkuyorum bakya o değilde annemin kayinvalidesi gördü beni (2. Evliligi) bebek diyo düşmemiş dahaa yukarda diyo sen doğuramazsin daha diyo ters dönmemis diyo bi bakışta belli olur mu nst de sol kasigimda atıyordu kalbi ordan dinliyorlar valla moralim bozuldu bi anda mı döncek ya da nolcak acaba
Süpermen gibi enferujlu gözleri var tüm teyzelerimizin bizim sanırım :)))) Sen hic takma onları bence. Dr.lar ne söylüyorsa onu dinle. Zaten bu konuda ben senden daha bilgisizim :) Ben daha basıma ne gelecek sonlara dogru onu bile bilmiyorum :) Ama hep duydugum dogum zamanına dogru zaten kendilerinin döndüğü. Cok stresse sokma kendini bence.
Allah hayırlısıyla bir avazda bebeğini saglıkla kucagina almak nasip etsin insallah tez zamanda.Vallahi ya doğru diyosun beklicez artık napalım
Canım muhteşem teyzelre bakma sen ya banada 27 . Haftamda filan karnın inmiş sen dogurursun yakında dediler ayağa kalkmaya korkuyodm ama kurban olduğum rabbim şuan 38+6 dayiz hala bekliyorumO 20 likten bende korkuyorum bakya o değilde annemin kayinvalidesi gördü beni (2. Evliligi) bebek diyo düşmemiş dahaa yukarda diyo sen doğuramazsin daha diyo ters dönmemis diyo bi bakışta belli olur mu nst de sol kasigimda atıyordu kalbi ordan dinliyorlar valla moralim bozuldu bi anda mı döncek ya da nolcak acaba
Canım muhteşem teyzelre bakma sen ya banada 27 . Haftamda filan karnın inmiş sen dogurursun yakında dediler ayağa kalkmaya korkuyodm ama kurban olduğum rabbim şuan 38+6 dayiz hala bekliyorumAllahım yardımcımız olsun inşallah. Ben iyice ağırlaştımm valla yyatip kalkınca çok zorlaniyorum çatı ağrısı cok.ama.bebisim iyi olsunda çekmeye raziyim.bu arada hergun 5 hurma yiyorum doğumu kolaylastiriyomus diye okudum kuranda da çok geciyo.bide son haftalarda sıcak suyla duş
Bebek doğmak istediği zaman yarım günde hatta 2 saatte bile Doğum pozisyonu alabiliyormuş. Yani aslında Doğum anlık gelişen bir durum :)O 20 likten bende korkuyorum bakya o değilde annemin kayinvalidesi gördü beni (2. Evliligi) bebek diyo düşmemiş dahaa yukarda diyo sen doğuramazsin daha diyo ters dönmemis diyo bi bakışta belli olur mu nst de sol kasigimda atıyordu kalbi ordan dinliyorlar valla moralim bozuldu bi anda mı döncek ya da nolcak acaba
11Bebek doğmak istediği zaman yarım günde hatta 2 saatte bile Doğum pozisyonu alabiliyormuş. Yani aslında Doğum anlık gelişen bir durum :)
Oyyy hiç güleceğim yoktu11
Demi doğru diyorsun ve ben de hergün dogurucakmisim gibi hazır ve nazır bekliyorum saç baş makyaj
ayy hayirli olsun normalmi olduCnm doğum yaptın mı. Bn yaptim çok şükur Allaha
Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza Benım kontrol salı günü Doktor son gün 10 subat demıstı Salı'ya kadar doğmazsa bakalım ne dıyecek sezeryan mı normalmı olduCnm doğum yaptın mı. Bn yaptim çok şükur Allaha
Normal diye gittim ama açıklık olmadı cnm suni sanciyi rağmen 5 saatin sonunda sezeryna alindm çok şükur kavustuk yavrumuza .darısı tüm hamilelerin basinaAllah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza Benım kontrol salı günü Doktor son gün 10 subat demıstı Salı'ya kadar doğmazsa bakalım ne dıyecek sezeryan mı normalmı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?