39-40-41-... Haftalarda Olan Anneler: Bebeğimiz Nezaman Gelecek?

40+1 de geldi kızım ama çok yürüyüş yapamadım şimdi yapmaya çalışıyorum elimden geldikçe
koşu bandım var yoruyor bazen ama normal tempoda yürüyorum
bide magnezyum 37. haftaya kadar kullanmıştım.
meğersem en geç 34 te bırakılmalıymış..kasılmaları önlermiş.
bide hergün içerdim
şimdi haftada 2-3 defa içiyorum.çok kramplarım kasılamalrımda olmuyor..
bakalım ne zaman gelecek..
hee bide sıcak duş hızlandırırmış doğumu..ama haşlancak gibi değil tabi.:52:

39+ 4 te sezaryenle doğum yaptım,ama aynı gün normal doğum ancılarım da başladı.
gebelik boyunca benim de en büyük sıkıntım kabızlık oldu,yapmadığım şey kalmadı ,meyve sularıyla kompostoyla falan düzeltmiştim ki gebelik şekeri dolayısıyla bunları da bırakınca hepten taş gibi oldu içim dışım.zederdi gibi ben de 3. aydan itibaren kabızdım.
son haftalar da gerçekten çok sıkıntılı oluyor,nefes alamıyordum artık.doğuma giderken tartıldım,13 kiloyla tamamlamışım ama buna rağmen bir hayli zorlanıyordum.

Benim yarın 40 haftam bitiyor ama ne kasılma ne sancım hic birşeyim yok. Bebek kemiklerimden aşağı inemiyor .Yürüyüşte pek yapamıyorum.Ondan mi açılmadı bilmiyorum.Eğer kendi sancılarım gelmezse pazartesi günü sezeryanla doğum yapıcam ınşallah.Normal doğum cok istiyordum ama kısmet değilmiş .

Kizlar ben pazartesi dogum yaptim, pazar sabahi suyum geldi.
Buraya çinlatip yeni ba$lik açacaktim sitenin hata kurbani oldum ama ancak bugün firsat bulabildim ve ba$ka bir ba$likta uzunca yazdim okuyabilirsiniz.

Mutluyum hastanedeyim halen.. Yarin taburcu oluyoruz Allah'a $ükürler olsun ve kizim yanimda karnimda degil :49::emir_bebek: hehe
Biran önce hepiniz de benim gibi tez kurtulursunuz in$allah ve kavu$ursunuz bebelerinize.

Mucuks hepinize :54:

Sumak içine mi dogdu kiz?

Yeni ba$lik açiyorum oraya yazicam :D

Kizlar ben pazartesi dogum yaptim, pazar sabahi suyum geldi.
Buraya çinlatip yeni ba$lik açacaktim sitenin hata kurbani oldum ama ancak bugün firsat bulabildim ve ba$ka bir ba$likta uzunca yazdim okuyabilirsiniz.

Mutluyum hastanedeyim halen.. Yarin taburcu oluyoruz Allah'a $ükürler olsun ve kizim yanimda karnimda degil :49::emir_bebek: hehe
Biran önce hepiniz de benim gibi tez kurtulursunuz in$allah ve kavu$ursunuz bebelerinize.

Mucuks hepinize :54:

ınanmıyorum gercekten ıcıme dogmustuuuuuuu

tebrık ederım cnım ..

pefffffff bben de sıkıldm ya,doğursam ya artık:27:
ama oğlumun paşa gönlü ne zaman isterse..:9:

herkese hayırlı dogumlar diliyorum:nazar: :emir_bebek: :16:
bende hamileyim rabbim nasip ederse dünya tatlısı bi oglum olucak ve normal dogum yapmayı düşünüyorum inşşş ilk dogumum olucak acıkcası şimdiden korkuyorum :18: nette hesaplıyorum muhtemelen dogum 15 temmuz dio sizce gününde gelirmi yoksa sölenildigi gibi erkek cocuklar gecmi geliyo sizler bu konuda ne düşünüyosunuz acaba simdiden cok tesekkürler:71:

hehe benm de oğlm olucak ama daha gelmedi o yüzden bilemiorm yani geçmi olur erkenmi..
39.haftaya giriorz ama:51:

38+2 halen bi kıprışma yok kızımda.. normal doğum istiyordum ama muayne sonucu olumsuz sonuç aldım sezeryan dedi doktor 21 subata kdr ani bir doğum olmazsa 21 subatta dunyaya gelicek bnm guzel kızım :12:

Back
X