39+5 ve bebegin dogum kanalina girmemesi :(

tugbaemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
199
68
98
kizlar bugun doktora gittim nts de sancilarim cikti doktor bu gayet iyi dedi. sonra ultrasondan bakti bebek kafasi aylardir asagida zaten ama kanala girmemis. alttan muayene etti bir parmak kadar aciklik var dedi. yarin nts icin tekrar gel gece bisey olursa gel dedi sali gunu kontrole cagirdi yine eger cocuk kanala girmezse sezeryan dusunebiliriz dedi varmi boyle bisey yasayan

Benim de ilk dogumumda boyleydi ama doktorum 42. Haftaya kadar bekledi. Sonra suni sanci ile normal dogum yaptim.

peki yola nezaman girdi suni sanci sirasindami? bide bebegin kakasini yapma ihtimali var
Canim ne zaman tam girdi bilemicem ustunden 6 sene gecti ama 40. Haftsm bittiginde bu daha 1 hafta gelmez demisti doktor 41. Haftada nişanim geldi ama doktor 1.5 cm acilma var cocuk yukarda dedi. 42 haftam doluyorken artik bu bebegi alalim suni sancu verelim dedi. Normal dogum yaptim. Riskin varsa durum ayri. Benimkinde doktorum o ihtimalden bahsetmedi.Baska doktorada gorun istersen.

himm anladim benim.bebegimin biraz iri.oldugunu soyluyo doktor onhnda etksi varmi acaba suanda 3.700 dedi beklemek sknti olablirmiki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…