39+6 Ufak ağrılar, sancı yok mağdurum

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
ağrılarım oluyor gün içerisinde ya da geceleri uykuda falan ama ne bi kanama ne bi su ne bi sancı hiçbişey yok 2,3 gündür arada bi karnım ağrıyor geçiyor bacak arasi kemiklerim agriyor bi de hareketlendi bi kaç gündür o kadar valla sinir bastı ne zaman dogurucam ben. Kız bebekleri erken gelir demişlerdi al sana kız bebek hiç de erken gelmiyormuş beni kandırdılar. :110:

Dogurursun kız merak etme. Kim sonsuza kadar kalmıs orada.:-):-) sana yıne dıyorum oyle yattıgın yerden olmaz kalk ayagı hareket edıceksın. Bıde normal dusunuyosun. 10 cm acıklık olana kadar doktorda sana hareket et dicek. Ekmek almaya gıt merdiven in cık. :KK69::KK69:

1
Dogurursun kız merak etme. Kim sonsuza kadar kalmıs orada.:-):-) sana yıne dıyorum oyle yattıgın yerden olmaz kalk ayagı hareket edıceksın. Bıde normal dusunuyosun. 10 cm acıklık olana kadar doktorda sana hareket et dicek. Ekmek almaya gıt merdiven in cık. :KK69::KK69:

Bende oturup iki elime birer salamli mayonezli ekmek alıyorum :oha: Dun annem koridorda 15 dk yürüttü damızlık dana gibi :oha::KK53:

aman haa dr lar yok sezeryan yok çocuk sıkışmış falan derse 2 kere daha düşün derim

Senin konularını takip ediyorum sen doguramadikca ben strese giriyorum :) şaka bir yana artık vaktini doldurmuş bebiş bir avazda kurtulmayı nasip etsin Rabbim

bol bol yürüyüş yapın dışarısı sogukta ev içerisinde yapabilirsiniz??

Hahaha kızlar çok tatlısınız Sağolun bekliyorum hâlâ karnım çok sert bu arada. Nolcak bilmiyorum. Annem eline çikolata aliyo evin içinde beni arkasından yürütüyo 10 dk sonra o çikolataya ulaşıyorum :(

Ayy konuyu okuyunca ben bile heyecanlandım.. Rabbim banada ve tüm isteyenlere de hayırlısıyla bu tatlı heyecanı yaşatsın inşallah. Allahım Bebişlerinizi Sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.

Back
X