39 hafta ve 3cm açılma

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
Merhaba kızlar şuan 39 haftalık olduk 2 gündür sancım var nstde çıkmıyor muayenede 3 cm açıklık var ilk oğlumda 2 cm ile aynı gün doğum yapmıştım bu 3. Gebelik yatışta yapmadı doktor böyle bi durum yaşayan var mı 3cm açıklık bebek için risk değil mi uykumdan ağrı ile uyanıyorum ama nstde yok aynı durumu yaşayan varsa yazabilir mi ne zman gelecek bu nazlı bebek

Belli olmaz canim. Kardeşim 3cm acilmayla 1 hafta bekledi onunki 5.çocuktu. Kimide hemen geliyor. Bebisinin hareketlerini kontrol et.

canim umarim mesajimi. simdi goruyorsundur eger ki hala dogurmadiysan. ve acilen hurma yemeye calis 3 cm acilmayla 1 hafta gezeni vile dogurdum m dogum her an olabilir belki o acilma onceki dogumlardanda kaynaklidir. sen bol bol yuruyis yap ve hurma tuket acilmayi ve dogumu kolaylastriyor

Ben 2 haftadır bu durumdayım zaten son 7 gün kaldı doğuma illa olacak ama bebeğin mikrop kapmasından vs.. korkuyorum gerçek sancıları başlatmak için ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…