Arkadaşlar merhaba. Şu an 39. haftama girdim. Bazı nedenlerden dolayı bebeğimi haftaya kadar doğurmam lazım ama sancım, açılmam vs. yok. Bu durumu doktorumla görüştüm. Haftaya 40. haftama girdiğim gün suni sancı ile normal doğum yapabileceğimi söyledi. Lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız? Ağrı,ü sancı vs olmadan suni sancı ile normal doğum yapılabilir mi? Bu durumun başarı oranı nedir? Böyle bir durumun bebek ve benim açımdan riskleri olur mu?
Benim gibi günü geçmeden bu şekilde doğum yapanlar lütfen bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz?
y_liz senin 41. hafta bitmiş. Ben daha 40. haftanın başında suni sancıyı denemek zorunda kalacam. O yüzden inanılmaz tedirginim. Ama doktorum sezeryana gerek kalmaz dedi. Çok net konuştu. Suni sancı kesin işe yarar diyor. Acaba gerçekten öyle oalcak mı? Kafamda soru işareti var. Benim gibi 40. haftası dolmadan suni sancı ile başarılı doğum gerçekleştiren var mı acaba. Onların düşüncelerini çok merak ediyorum.
Bız de 40+2 olduk. Ayın 8ıne kadar nazlı kızım dogmazsa sunı sancı verılecek 8ınde. 8ıne kadar rahat kızım sonra kacıs yok keske bu hafta sonun akadar kendı ıstegıyle gelse
Bız de 40+2 olduk. Ayın 8ıne kadar nazlı kızım dogmazsa sunı sancı verılecek 8ınde. 8ıne kadar rahat kızım sonra kacıs yok keske bu hafta sonun akadar kendı ıstegıyle gelse
inşallah gelir ya. akupressure diye bir çin tekniği var, ellerinin belli bölgelerini ovuyorsun rahmi harekete geçirip doğumu tetikliyor. ben cuma başlamıştım, pazar gecesi doğum yaptım, alakası var mı bilmiyorum tabii... google'dan acupressure labor diye aratınca çıkıyor.