Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son kotrole ne zaman gıttın her hafta kontrol oluyor son haftalarda? catı muayenesı bebegın saglık durumu falan?Merhaba hanımlar 39+5 haftalık hamileyim. Herhangi bir sancı ya da nişan gelme olayı daha olmadı. Doktora gitmeliyim mi acaba yoksa 40 haftayı bekleyeyim mi
2 hafta önce gittim çok şükür bir sıkıntı yoktu. Beklememiz gerektigini söyledi doktor ben bebeğin hareketlerini falan hissettiğim için acil bir durum olmadığını düşünerek bekliyorum ki beklenen tarih 9 Eylülson kotrole ne zaman gıttın her hafta kontrol oluyor son haftalarda? catı muayenesı bebegın saglık durumu falan?
BekleMerhaba hanımlar 39+5 haftalık hamileyim. Herhangi bir sancı ya da nişan gelme olayı daha olmadı. Doktora gitmeliyim mi acaba yoksa 40 haftayı bekleyeyim mi
2 hafta önce gittiyseniz lütfen geç kalmayın yeni bı randevu oluşturun2 hafta önce gittim çok şükür bir sıkıntı yoktu. Beklememiz gerektigini söyledi doktor ben bebeğin hareketlerini falan hissettiğim için acil bir durum olmadığını düşünerek bekliyorum ki beklenen tarih 9 Eylül
sen bilirsin de dr ların onerısı o her hafta gıtmek benım degıl :) kordon dolanması ve gelısmesının durması da tabı rıskler arasında o yuzden bakıyolar :) ben onerı olarak yazdım :) zaten gunun gelmıs 40 ında bı git:)2 hafta önce gittim çok şükür bir sıkıntı yoktu. Beklememiz gerektigini söyledi doktor ben bebeğin hareketlerini falan hissettiğim için acil bir durum olmadığını düşünerek bekliyorum ki beklenen tarih 9 Eylül
Neden acilden gidiyorsunuz? Dogru duzgun randevunuzu alin gidin. Acillik bir durumunuz yok ki, muayene olacaksiniz. Su/nisan gelmemesi normal sayilabilir tabi her gebelik farkli. Ben ikinciyi su/nisan hic bir sey gelmeden dogurdum.Olmazsa bu akşam acilden gidip bir goruneyim en azından
Suniyle mi başlattılarNeden acilden gidiyorsunuz? Dogru duzgun randevunuzu alin gidin. Acillik bir durumunuz yok ki, muayene olacaksiniz. Su/nisan gelmemesi normal sayilabilir tabi her gebelik farkli. Ben ikinciyi su/nisan hic bir sey gelmeden dogurdum.
Yok hayir 40+6da hic bir mudehale olmadan dogduSuniyle mi başlattılar