39 haftalık günü geçen varmı

hayattaolan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
272
22
33
Günü geçen varmı. Yada oldumu ne gibi sorun yaşadınız. Ben bekliyorum ins sorun olmaz. Dr. Diyo suni yada sezeryan.

Ilk hamileliğimde 41. Haftada doğum yaptım doğacağı yoktu sezaryanla doğum yaptım dünyaya geldiğinde bile mıyışık mıyışık bakıp durdu burda ne işim var der gibi hiç ağrım sancım vs de olmadı ama sürekli ultrason ve nst ye aldı doktorum
Sürekli doktor kontrolünde olun illa normal doğum diye de kendinizi kasmayın ben normal istedim hep sonunda pes ettim alın artık giyip sezaryan oldum

bebek hareketleri nasıldı peki kilosu falan. Özel bana suyu bitmiş sezeryan demişti bugün başka dr.a gittim suyu normal bekle olmazsa suni sancı ile dogurturuz dedi. Ozeldeki dr.a kalsa bugün sezeryan ile alınmıştı.

Kilo 3360 boy52 herşey normaldi sorun sıkıntı sancı hiçbir şey yoktu
Bekle bekle nereye kadar dedim ani bir kararla sezarysndan oldum normal doğum diye diretirken

Kilo 3360 boy52 herşey normaldi sorun sıkıntı sancı hiçbir şey yoktu
Bekle bekle nereye kadar dedim ani bir kararla sezarysndan oldum normal doğum diye diretirken
benim de 51 cm kilosu 4 de yakın ınş hayırlısı ile Allah cc izin verirse normal olsun istiyorum. ve hala tık yok böyle devam ederse normal olmaz. Dua edin bana.

Canım bi arkadaşım tam 40. Haftasında normal doğum yaptı tam doktorun dediği hün suyu geldi
Bi solukta doğurursun inş sağlıcskka bebeğini kucağını al canm

Günü geçen varmı. Yada oldumu ne gibi sorun yaşadınız. Ben bekliyorum ins sorun olmaz. Dr. Diyo suni yada sezeryan.
Benim ilk doğumun Sezeryandı. Ama arkadaşımın tecrübesini paylaşmak isterim. Onunda günü geçmişti ve hergün doktora gidiyordu... doktor merdiven in çık dedi... bir gün boyunca tabiki dinlenerek merdiven inip çıkti. .. akşam da doguma girdi :) hepinize hayırlı doğumlar. ..

bende sürekli dua ediyorum. Yürüyüş yapıyorum. Merdivende inip çıkayım bari:). Tsk ederim ınş hayırlısı ile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…