39 yaşındayım 4 kez tüp bebek denemesi yaptım hepsi sonuçsuz kaldı doktorların söyled

• Konu Sahibi Konu Sahibi tolu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tolu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
27
0
86
Kocaeli
Doktor bey ben 39 yaşındayım 4 kez tüp bebek denemesi yaptım hepsi sonuçsuz kaldı doktorların söylediğine göre yumurta rezervim azalmaya başlamış ve yumurta kalitemde düşmüş en son tedavimde 3 yumurta geldi bunlardan 2 tanesi dölendi ve onlarda transfer yapıldı tabi sonuç negatif

yumurta kalitesini artırmak için yapılacak herhangi birşey yok mu?
daha fazla dölenen embriyo olması için ne yapılabilinir?

cevabınız için şimdiden çok teşekürler

merhaba
yumurta kalitesini değiştiremezsiniz ancak kaliteli yumurtaları çıkarabilmek için yaşam tarzında değişiklikler(beslenme,aktivite,sigara gibi kötü alışkanlıkların terkedilmesi..)uygulanabilir.

Doktor bey tekrar merhaba
Yumurta kalitesini artırmak için sadece yaşam tarzımı değiştirmem yeterli mi.
Başka yapmam gereken şeyler var ise lütfen söyleyin.Sizin tecrübenize güveniyorum.Ne yapılacaksa yapmaya hazırım.Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkürler

Bu önerdiklerimi kendi başınıza yapmanız yeterli olmayabilir bence profesyonel yardım almanız daha uygun olacaktır.Bunun için size Bahçeci kliniğinden Dr murat Berksoy u önerebilirim.Tedavi öncesi murat beyle görüşmeniz uygun olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…