Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3ab Embriyo kalitesi ile gebelik elde edebilenler yazabilir mi ? Umuda ihtiyacım var.
Çok teşekkür ederim. Allah bu konuda istekli olan, emek veren kimseyi boş kucakla bırakmasın. Ben de bir aksilik olmaz ise mart ayında transfer olacağım. Tek pgt li bir embriyo, sizin başka embriyonunz var mı ? Kaç yaşında nereden nerede tedavi oluyorsunuz acaba ? 3 ab yi doktorunuz nasıl yorumluyor ?
Benim 5 tane 5. Gün embriyosu vardı 1. 4aa transfer oldum 6 hafta 3 günlükken düşük yaptim, 2. Transfer 4bb 2 embriyo transferi oldum kimyasal gebelik oldu, simdi 3 ab ve 4bc son 2 embriyo kaldı ilk adetle transfer olucam
Benim 5 tane 5. Gün embriyosu vardı 1. 4aa transfer oldum 6 hafta 3 günlükken düşük yaptim, 2. Transfer 4bb 2 embriyo transferi oldum kimyasal gebelik oldu, simdi 3 ab ve 4bc son 2 embriyo kaldı ilk adetle transfer olucam