3ab Embriyo kalitesi ile gebelik elde edebilenler yazabilir mi ? Umuda ihtiyacım var.

Zoe8329

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
41
13
8
41
Merhaba arkadaşlar, sağlıklı bir bebek elde ettiğiniz embriyo kalitelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Merhaba, bende Nisan ayında 3 ab embriyo transferi olacağım inşallah güzel sonuç alırsınız

Merhaba, bende Nisan ayında 3 ab embriyo transferi olacağım inşallah güzel sonuç alırsınız
Çok teşekkür ederim. Allah bu konuda istekli olan, emek veren kimseyi boş kucakla bırakmasın. Ben de bir aksilik olmaz ise mart ayında transfer olacağım. Tek pgt li bir embriyo, sizin başka embriyonunz var mı ? Kaç yaşında nereden nerede tedavi oluyorsunuz acaba ? 3 ab yi doktorunuz nasıl yorumluyor ?

Dr orta şans veriyor çünkü daha kaliteli olan 3 embriyo transferim oldu hepsi kimyasal gebelik oluşturdu, bu onlardan daha az kaliteli

Benim 5 tane 5. Gün embriyosu vardı 1. 4aa transfer oldum 6 hafta 3 günlükken düşük yaptim, 2. Transfer 4bb 2 embriyo transferi oldum kimyasal gebelik oldu, simdi 3 ab ve 4bc son 2 embriyo kaldı ilk adetle transfer olucam

Benim 5 tane 5. Gün embriyosu vardı 1. 4aa transfer oldum 6 hafta 3 günlükken düşük yaptim, 2. Transfer 4bb 2 embriyo transferi oldum kimyasal gebelik oldu, simdi 3 ab ve 4bc son 2 embriyo kaldı ilk adetle transfer olucam
Hayırlısı olur inşallah

Back
X