3aylık hamileyim kanamam var ://

sevincd_e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
63
14
38
arkadaşlar 12+2 günlük hamileyim. 10haftanın sonunda kanamam oldu hastanede çalışıyorum hemen o an gittim doktora ultrasonla bakınca içerde bi kanama görünmüyor dedi alttan muayene ile serviksten geldiğini söyledi istirahat verdi ve haftalık proluton adında bir iğne yaptırmamı söyledi. iğneyi yaptırdım 4gün sonunda kanamam durdu ikinci dozu yaptırınca tekrar başladı ve şuan 5.günün kanaması devam ediyor. bu arada başka doktorlara gittim kimse bu kanama için net bişey söylemiyor. çok şükür ki bebeğim iyi sorun onunla ilgili değil ama bu kanama nedir böyle bişey yaşayan oldu mu ?

Yerleşme kanaması olabiliyor bende kahverengi lekelenme şeklinde yaşadım kalp atışını duyduktan sonra dusme riski azaliyormus dinlen bol bol dua et canım bi sıkıntı olmaz inş

umarım öyle birşeydir. on günü geçti hala kanamam devam ediyor sebebini çok merak ediyorum bebeğime birşey olmasın diye gece gündüz dua ediyorum ama her damlada canımdan can gidiyor aklım çıkıyor vallahi inşallah birşey olmaz :/ teşekkür ederim cevabınız için :)

Kalp atışını duymussundur canım çok fazla mı kaç ped mesela bana pıhtı ve 3 4 ped olursa acile gel demişlerdi ama düşük ilk 13 haftada gerçekleşiyor ve kanama alanı görüyorlar bence bebeğine alakası yok inş tamamen geçer en kısa zamanda

pıhtı yada parça şeklinde değil. akıntılarım yerini kana bıraktı diyebilirm ama günde 2-3 ped değiştiriyorum. bazen rengi pembe bazen kahverengi oluyor. dediğim gibi bu 10günde defalarca farklı doktorlara gittim ultrasonla kanamanın olmadığını söylüyorlar. düşük tehlikesi değil gibi çünkü bebeğim maşallah oldukça sağlıklı hareketleri yerinde kalbi atıyor. üstüne görme diye bir hurafeden bahsettiler bana ama onun da ne demek olduğunu çok anlamadım doğrusu. yani kafalar karışık :/

Allah Allah... Kanamanız var bebek saglikli ve doktor tespit edemiyor mu nedenini? rahim agizindan geliyor anladigim kadariyla. peki neden ve nicin olurmus soylemediler mi?

evet aynen öyle rahim ağzından geliyor dedi. proluton denen iğneyi yaptırdım ikinci dozdan sonra durmadı kanamam bu iğne rahmi güçlendiriyormuş anladığım kadarıyla ama hala da devam ediyor :/

Kahverengi lekelenme den hiç korkma hatta bunu doğuma kadar bile yaşayan var kanama da yoğun ve pıhtı sıkıntı bazıları adet günün de kanama olabiliyous bebiste sıkıntı yoksa çok şükür canım sıkıntı etme bana doktor kanama yerleşmeden rahmin büyümesinden bile olur demişti

çok çok teşekkür ederim moral oldunuz valla. ama anne yüreği şimdiden telaşlanıyorum ona bişey olacak diye :/ umarım kötü bişey yoktur

Merhaba çok kötüyüm çok istedim bebeğim olsun şükürki Allah verdi 13 haftalık hamileyim 12+4 tüm kanama başladı acile gittik bebek iyi dedi iğne fitil serum verildi dün akşam kanamam çoğaldı yine tekrar gittik bebek iyi ama bebeğin eşinde kanama var dedi bol bol dinlen işe gitme dua ediyorum bol bol sizlerde edin allahım bağışlasın bebeğimi bana böyle durum yaşayıpta bebeğini kucağına alan var mı

çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur. ben henüz bebeğimi kucağıma alamadım ama sayılı günlerimiz kaldı yukarda da yazdığım gibi 10.haftalarda kanamam oldu yaklaşık 20gün sürdü iğneler serumlar dediğiniz gibi istirahat halinde 1ay kadar yattım çok şükür şuanda iyiyiz 40hafta oldu bebeğim. umarım siz de sağlıcakla gelirsiniz bugünlere

Amin inşallah Allahım inşallah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah rahat bir Doğum yaparsınız

Merhaba. Aynı durumu yaşıyorum Kanamam var ama ultrasonda görünmüyor kanama yok diyor doktor. bebeğinizi inşallah sağlıcakla kucağınıza almışsınızdır. Kanamalar ne kadar devam etti Sebebi nasıl anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…