Hamilelogimi ogrendigimde memlekettwydim evime gelmek icin yine 13 saat yolculik cekmek zorundakaldim sukur sikintim olmadi o zaman 5 haftalik hamileydim ama yiende insan tedirgin oluyor danismak istedi m)::)Sız cekebılır mısınız kı 13 saatozel araba olsa rahat rahat hareket edebılır ayagınızı falan uzatabılırsınız ama otobuste . Valla dusunurken daraldım :)
Doktorima danisacagim tabi .esimle gidecegim icin ayaklarimi falan uzatabilitorum biraz olmazsaikili koltuk alirim diyorum ama iste yinede tedirgin oluyo insan13 saat ve otobüs.. Normalde 6-8 saate kadar olan yolculuklara izin veriyor doktorlar o da 2 saate bir mola verip yurunurse. Bence doktorunuza danışın riske atmayın..
Hamilelogimi ogrendigimde memlekettwydim evime gelmek icin yine 13 saat yolculik cekmek zorundakaldim sukur sikintim olmadi o zaman 5 haftalik hamileydim ama yiende insan tedirgin oluyor danismak istedi m)::)
Herhangi bir agrım kanaman yoksa sıkıntı olmaz bence. Ben ucak yolculuğu bile yapmıştım ilk üc aydaMerhaba arkadaslar 3 aylik hamileyim .memlekete gidecegiz esimle 13 saatlik bir yolculuk herhangi bir dusuk tehlikem yok .otobus yolculugu tehlikeli olur mu yolculuk yapan var mi aranizda
Alistim artik gide gele ama iste 4 haftalik hamileyken yine yaptim 13 saatlik yolculugu sukur o zaman birsey olmadi memlekette ogrenmistim hamile oldugumi ama simdi 3 aylik olunca insan tedirgin oluyor tabi:) ıyı yapmıssın canım danısmakla . Bılgılı tecrubelı cok arkadas var burada . Halıyle hamılelık tedırgınlıde doguruyor :) kendımden bılıyorum :) ama valla canım 13 saat cekılmez yolun ortasında bunalırsın fenalık gelır falan mazallahh
daniscam cnmm doktoruma oncesimde size sormak istedimGozunu korkutmak istemem ama bn 6 haftalikken 3 saatlik yolculuk yaptim o da kendi arabamizla
eve gelince kanamam oldu hasteneye gittik dusuk yaptigimi ogrendim tek neden belki o degildir ama yinede yolculuk tehlikeli olabilir doktoruna danis cnm
Ucak yolculugu kisa olur sikinti olmaz zaten bu uuzun yolculuk olunca :)4haftalik iken 13 saatlik yolcylyk yaptim sikinti olmadi ama simdi nasil olur bilemedim kanamam yok agrim da yok doktor bwbegin yerlesimi cok iyi dedi .sikintimiz yok ama tedirginlik var sikinti olursadiye:)Herhangi bir agrım kanaman yoksa sıkıntı olmaz bence. Ben ucak yolculuğu bile yapmıştım ilk üc ayda
Yolculul yapaxagim zaman 3 aylik oluyor o yuzden 3 aylik dedim bayram dolayisiyla gidecegim memlekete .bayramla izin durumunu birlestirip gidecegiz o yuzdensen daha 8 haftalık hamile değil misin?
bir önceki konunda öyle demişsin.
3 ay değil 1,5 aylık oluyor o.
konuya gelince ben olsam risk alıp 13 saat yol gitmem.
alanyaya gıdıp geldım canım ben 13 saat surdu bı sıkıntı yok ama rahat degıl tabıkıMerhaba arkadaslar 3 aylik hamileyim .memlekete gidecegiz esimle 13 saatlik bir yolculuk herhangi bir dusuk tehlikem yok .otobus yolculugu tehlikeli olur mu yolculuk yapan var mi aranizda
Bende hamile oldugumu ogrenmeden tatil plni yapmistik. Doktora sordum 12 -13 saat gidim mi diye bana ucakla git en iyisi dedi yada ozel aracla arada bir durun yuru bacaklarin aciksin dediMerhaba arkadaslar 3 aylik hamileyim .memlekete gidecegiz esimle 13 saatlik bir yolculuk herhangi bir dusuk tehlikem yok .otobus yolculugu tehlikeli olur mu yolculuk yapan var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?