3Aylik hamileyim otobus yolculugu tehlikeli olur mu

dyg_aktan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
137
41
28
Merhaba arkadaslar 3 aylik hamileyim .memlekete gidecegiz esimle 13 saatlik bir yolculuk herhangi bir dusuk tehlikem yok .otobus yolculugu tehlikeli olur mu yolculuk yapan var mi aranizda

13 saat ve otobüs.. Normalde 6-8 saate kadar olan yolculuklara izin veriyor doktorlar o da 2 saate bir mola verip yurunurse. Bence doktorunuza danışın riske atmayın..

Sız cekebılır mısınız kı 13 saat ozel araba olsa rahat rahat hareket edebılır ayagınızı falan uzatabılırsınız ama otobuste . Valla dusunurken daraldım :)

Sız cekebılır mısınız kı 13 saat ozel araba olsa rahat rahat hareket edebılır ayagınızı falan uzatabılırsınız ama otobuste . Valla dusunurken daraldım :)
Hamilelogimi ogrendigimde memlekettwydim evime gelmek icin yine 13 saat yolculik cekmek zorundakaldim sukur sikintim olmadi o zaman 5 haftalik hamileydim ama yiende insan tedirgin oluyor danismak istedi m)::)

13 saat ve otobüs.. Normalde 6-8 saate kadar olan yolculuklara izin veriyor doktorlar o da 2 saate bir mola verip yurunurse. Bence doktorunuza danışın riske atmayın..
Doktorima danisacagim tabi .esimle gidecegim icin ayaklarimi falan uzatabilitorum biraz olmazsaikili koltuk alirim diyorum ama iste yinede tedirgin oluyo insan

Ozel aracla saatte bir mola ve molalarda 10 dk yurume ve bol suyla gidebilirsin dedi doktorum 12 13 saatlik yola bence riske atma derim otobuste surekli otirursan kan dolaşımı olmaz bebek de sende sıkıntı cekersin

Hamilelogimi ogrendigimde memlekettwydim evime gelmek icin yine 13 saat yolculik cekmek zorundakaldim sukur sikintim olmadi o zaman 5 haftalik hamileydim ama yiende insan tedirgin oluyor danismak istedi m)::)

:) ıyı yapmıssın canım danısmakla . Bılgılı tecrubelı cok arkadas var burada . Halıyle hamılelık tedırgınlıde doguruyor :) kendımden bılıyorum :) ama valla canım 13 saat cekılmez yolun ortasında bunalırsın fenalık gelır falan mazallahh

Gozunu korkutmak istemem ama bn 6 haftalikken 3 saatlik yolculuk yaptim o da kendi arabamizla
eve gelince kanamam oldu hasteneye gittik dusuk yaptigimi ogrendim tek neden belki o degildir ama yinede yolculuk tehlikeli olabilir doktoruna danis cnm

Merhaba arkadaslar 3 aylik hamileyim .memlekete gidecegiz esimle 13 saatlik bir yolculuk herhangi bir dusuk tehlikem yok .otobus yolculugu tehlikeli olur mu yolculuk yapan var mi aranizda
Herhangi bir agrım kanaman yoksa sıkıntı olmaz bence. Ben ucak yolculuğu bile yapmıştım ilk üc ayda

Valla ben suan 6 haftanın içindeyim.memlekete gidicem çok korkuyorum. Aynı durumdan bende muzdaribim valla. Uzaklık olunca cook kötü..

Alistim artik gide gele ama iste 4 haftalik hamileyken yine yaptim 13 saatlik yolculugu sukur o zaman birsey olmadi memlekette ogrenmistim hamile oldugumi ama simdi 3 aylik olunca insan tedirgin oluyor tabi

Gozunu korkutmak istemem ama bn 6 haftalikken 3 saatlik yolculuk yaptim o da kendi arabamizla
eve gelince kanamam oldu hasteneye gittik dusuk yaptigimi ogrendim tek neden belki o degildir ama yinede yolculuk tehlikeli olabilir doktoruna danis cnm
daniscam cnmm doktoruma oncesimde size sormak istedim

Herhangi bir agrım kanaman yoksa sıkıntı olmaz bence. Ben ucak yolculuğu bile yapmıştım ilk üc ayda
Ucak yolculugu kisa olur sikinti olmaz zaten bu uuzun yolculuk olunca :)4haftalik iken 13 saatlik yolcylyk yaptim sikinti olmadi ama simdi nasil olur bilemedim kanamam yok agrim da yok doktor bwbegin yerlesimi cok iyi dedi .sikintimiz yok ama tedirginlik var sikinti olursadiye:)

sen daha 8 haftalık hamile değil misin?
bir önceki konunda öyle demişsin.
3 ay değil 1,5 aylık oluyor o.

konuya gelince ben olsam risk alıp 13 saat yol gitmem.

sen daha 8 haftalık hamile değil misin?
bir önceki konunda öyle demişsin.
3 ay değil 1,5 aylık oluyor o.

konuya gelince ben olsam risk alıp 13 saat yol gitmem.
Yolculul yapaxagim zaman 3 aylik oluyor o yuzden 3 aylik dedim bayram dolayisiyla gidecegim memlekete .bayramla izin durumunu birlestirip gidecegiz o yuzden

3 aylıkken ben özel arabayla yaptım 8 saat kadar sürdü yol. Çok sıkıntı olmadı ama biraz bel ağrısı oldu. 13 saat dahada yorucu olacaktır

alanyaya gıdıp geldım canım ben 13 saat surdu bı sıkıntı yok ama rahat degıl tabıkı

Bende hamile oldugumu ogrenmeden tatil plni yapmistik. Doktora sordum 12 -13 saat gidim mi diye bana ucakla git en iyisi dedi yada ozel aracla arada bir durun yuru bacaklarin aciksin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…