3Aylik Kizim Uyumuyor Annelerrrr YARDIMMMM

minikayzam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
22
5
86
32
Merhaba annisler kizim 3 aylik oldu dogdugundan yaklasik 3 hafta sonrasindan sonra uyumamaya direniyor gündüzleride öyle sabah 6da uyaniyor günde 2 saat cookkk zor uyutuyorum sallamakla hamakla pusetle neler neler deniyorum yok birde kizim kolik uykusu deli gibi var gozleri kapaniuor ama gelde uyut bas bas bagariyor memede durmuyor gece 10 bucuga kadar neler çektiğimi bir ben bir ALLAH biliyor gece de her yarim saatte bir memeye kalkıyor acligina yapsa neyse dicem acligina da degil cok sukur napicam bilmiyorum deliricem hep agliyor hic susmuyor devamli kucakta orda bile susmuyor sizler nasil alistirdiniz uykuya doktorumuz normal deyip gecistiriyor ama inanin hic normal degil cok uzuluyorum yavrumun bu haline

Kucaginizda uyutun. Ayakta degil yani. Sarilarak. Hafif sallayarak. Begendigi bir sarki cikacaktir illa ki. "O kiz" diye bir sarko var. Biz onda dans ederken uyuyordu kizim. Baya hoplayarak ziplayarak dans ediyorduk yani. Uyuyuncada gogsumde yatiyordum.

Aahhh anilarim depresti.
Oglum da asiri gazliydi 7ay boyleydi. Geceleri yarim saate sansliysam 1 saate bir kalkardi.Tabii uyut et ne ara ben uyuyordum sersem ve agresiftim. Sizin de dinlenmeniz lazim yardimci olcak kisiler varsa etrafinizda yardim isteyin.
Gaz icin surup verdi mi dr? Bir ara bize iyi gelmisti kisa donem..

Kakasi nasil ? Mukuslu mu?
Besin alerjisi suphesi olabilir mi? Ya da laktoz intöleransi.
Benim oglumda ondan suphelenildi mesela. Doktor doktor gezmistim . 3Ay ben perhiz yaptim sut urunleri tuketmedim oglum da laktazim damla kullandi. Ama gene ayniydi. Sonra buyuyunce duzeldi.

Gazlari hafifledikce rahatlayacak o da.
Yuzu koyun yatirin. Gece cok sik emzirmeyin. En buyuk hata o olur. Cunki sindiremedigi icin tekrar gaz sikismasi yasayacak ve huzursuz olcak.
Geceleri dus ve masaj biraz belki rahatlatir.
Odada gece lambasi ve ninni muzik olsun siz pek konusmayin mumkun olmadikca.
Fakat gazin tek caresi zaman...
Hareketlendikce daha kolay cikarmaya baslayacak .umarim benimki kadar uzun surmez.

Benimde 4 aylık kızım var. Ayağımda sallayarak uyutuyorum. Gece ful uyuyor , sabah 8 30 da kalkıp emip tekrar yatıyor 12 de kalkıyor. Gündüz de 3 saatte bir 1 saat uyuyor. Bunları ayağımda sallayarak yapıyorum ve uyuyorken elektrik süpürgesi sesi açıyorum çok ise yarıyor. Kundak yapıyorum ve emzik verip gözlerini kapatıyorum. Televizyon gibi uyaranları kapatıyorum. Bunları deneyin , yinede ise yaramazsa uyku eğitimi almanızı öneririm. Eğer kızım uyumasaydı uyku eğitimi verecektim . Biraz pahalı ama kesin çözüm. Düşünürseniz bir uzman önerebilirim.

ayyy kizlar herseyi denedim yazdiklarinizin hepsini hepsini napicam bilmiyorum yok uyumuyor bagariyor cok agliyor rezene bile verdim 1 2 cay kaşığı banamisin demedii

Kolik normal degil evet ama sebebi bulunamadigi icin gecinceye kadar normal denip gecistiriliyor aileler maalesef. Doktorlarin da yapabilecegi pek bir sey yok. Umarim bilim en kisa zamanda aydinlatir koligi de bebekler kurtulur. 6 aydan sonra hafifliyormus diye duydum.

minikayzam arabanız varsa yollarda arabayla uyuyana kadar dolaşmanızı önerebilirim.. Biz ancak böyle halledebilmiştik..4.ayında da kendi yatağında uyutanilmesi için uyku eğitimine başlayabilirsiniz

biz ankarali yaseminle hoplaya ziplaya dans ediyoruz ama malesef ya tuttuumu tam tutuyor

ne illet birseymis bu kolik ya rabbim gunah yazmasin gerçekten cok ama cok zor kafayi yemek uzereyim elhamdulillah saglikli diyorum bir gulusune dünyalari onune sererim ama aksam oldummu hele deliriyorim agliyorum care bulamiyorum icim yniyor

minikayzam arabanız varsa yollarda arabayla uyuyana kadar dolaşmanızı önerebilirim.. Biz ancak böyle halledebilmiştik..4.ayında da kendi yatağında uyutanilmesi için uyku eğitimine başlayabilirsiniz
arabamiz var ama hergun hergun nereye kadar canim ya 1 2 yaptık bazen uyudu bazen uyumadi morarana kadar agliyor ahhhhh ahhhhh . (((

arabamiz var ama hergun hergun nereye kadar canim ya 1 2 yaptık bazen uyudu bazen uyumadi morarana kadar agliyor ahhhhh ahhhhh . (((

Bu isler karisik ve zor maalesef. Gunesin batmasiyla veya uyurken kan dolasimina bagli siddeti artis gosteren baska rahatsizliklar da var. Tabi ne kadari tabii bunu bilmiyoruz. En azindan gececek bunu biliyoruz. Biraz sabredeceksin. Esin yardimci olsun zor.
ne illet birseymis bu kolik ya rabbim gunah yazmasin gerçekten cok ama cok zor kafayi yemek uzereyim elhamdulillah saglikli diyorum bir gulusune dünyalari onune sererim ama aksam oldummu hele deliriyorim agliyorum care bulamiyorum icim yniyor

ozurdilerim kizimdan yazamadim gene zor uyuttum halada salliyorum
Cok çektim kolik sandim 2 cocugumdada meğer laktoz intolaransi varmış.siz dede sut alerjisi veya laktoz intoleransi var diye sordum yeşil mukusli kaka fidkirarrak gaz uyuşmayan bebek ama sizde yok sarı kaka insallah düzelir oğlum 1.5 yaşına kadar uyumadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…