- 26 Ağustos 2017
- 22
- 5
- 86
- 32
- Konu Sahibi minikayzam
-
altin sarisi seklinde bazen sabah aksam bazende 1 gun arayla yapıyorKakasi ne renk
biz ankarali yaseminle hoplaya ziplaya dans ediyoruz ama malesef ya tuttuumu tam tutuyorKucaginizda uyutun. Ayakta degil yani. Sarilarak. Hafif sallayarak. Begendigi bir sarki cikacaktir illa ki. "O kiz" diye bir sarko var. Biz onda dans ederken uyuyordu kizim. Baya hoplayarak ziplayarak dans ediyorduk yani. Uyuyuncada gogsumde yatiyordum.
ozurdilerim kizimdan yazamadim gene zor uyuttum halada salliyorumKeşke cevap alabilseydim neyse umarim düzelir yavru
ne illet birseymis bu kolik ya rabbim gunah yazmasin gerçekten cok ama cok zor kafayi yemek uzereyim elhamdulillah saglikli diyorum bir gulusune dünyalari onune sererim ama aksam oldummu hele deliriyorim agliyorum care bulamiyorum icim yniyorKolik normal degil evet ama sebebi bulunamadigi icin gecinceye kadar normal denip gecistiriliyor aileler maalesef. Doktorlarin da yapabilecegi pek bir sey yok. Umarim bilim en kisa zamanda aydinlatir koligi de bebekler kurtulur. 6 aydan sonra hafifliyormus diye duydum.
arabamiz var ama hergun hergun nereye kadar canim ya 1 2 yaptık bazen uyudu bazen uyumadi morarana kadar agliyor ahhhhh ahhhhh . (((minikayzam arabanız varsa yollarda arabayla uyuyana kadar dolaşmanızı önerebilirim.. Biz ancak böyle halledebilmiştik..4.ayında da kendi yatağında uyutanilmesi için uyku eğitimine başlayabilirsiniz
arabamiz var ama hergun hergun nereye kadar canim ya 1 2 yaptık bazen uyudu bazen uyumadi morarana kadar agliyor ahhhhh ahhhhh . (((minikayzam arabanız varsa yollarda arabayla uyuyana kadar dolaşmanızı önerebilirim.. Biz ancak böyle halledebilmiştik..4.ayında da kendi yatağında uyutanilmesi için uyku eğitimine başlayabilirsiniz
ne illet birseymis bu kolik ya rabbim gunah yazmasin gerçekten cok ama cok zor kafayi yemek uzereyim elhamdulillah saglikli diyorum bir gulusune dünyalari onune sererim ama aksam oldummu hele deliriyorim agliyorum care bulamiyorum icim yniyor
Cok çektim kolik sandim 2 cocugumdada meğer laktoz intolaransi varmış.siz dede sut alerjisi veya laktoz intoleransi var diye sordum yeşil mukusli kaka fidkirarrak gaz uyuşmayan bebek ama sizde yok sarı kaka insallah düzelir oğlum 1.5 yaşına kadar uyumadiozurdilerim kizimdan yazamadim gene zor uyuttum halada salliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?