Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Kızlar merhaba benim kızım 3aylık ama yaşıtlarından zayıf gidiyo 2550doğdu şuan 4150 gr. Sutumde yetmıyo bebelac gold mama verıyorum yıne de zayıf bende cicibebeye başladım sizce erken mı daha beklemeli miyim
Doktorunuza danıştınız mı?
İlk 6 ay sadece anne sütü deniliyor yetmezse de mamalar sütler var bunun için. 3 ay henüz çok küçük sindirim sistemine zarar verebilirsiniz bence kafanıza göre vermeyin. Doktorunuza sorun mutlaka
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Kilo eşittir sağlık demek değildir arkadaşım. Mümkün olduğu kadar katkısız şeyler verin. Günümüzde obezite sorunuyla uğraşıyoruz diyor benim doktorum. Zayıf olsun ama sağlıklı olsun. Her hazır gıdanın raf ömrü uzun olsun diye içine konulan birsürü katkı maddesi var. Bunu üç aylık yavruya vermeniz ne kadar doğru bi düşünün. Emzirin sürekli. Ayına göre mamalar var zaten. Cicibebe ye ek gıda sürecinde isterseniz geçersiniz. Bebeğiniz çok küçük. Ayrıca doktor eğer uygun görürse bol kalorili mama yazıyor zaten raporlu olarak. Bu yüzden eğer doktor gerekli görmüyorsa zayıf demiyorsa zaten cici bebeyi vermeye gerek yok.
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
ıh ben olsam vermezdım
doktor uygun gorurse mama takvıyesı onerır
ellerı ayakları bıdık bıdık ne şirindır sımdı o allah bagıslasın
En yüksek kanserojen maddelerin cips ve bebek bisküvilerinde olduğunu açıklamıştı sağlık bakanlığı bir ara yanlış hatırlamıyorsam..vermeyin bebeğiniz çok küçük
bencede vermeyın.sutunuz yetmıyorsa mama verın.mamanızı artırın ya da değıştırın o zaman
Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Doktorumuz danismadik acaba mamamiz mi iyi gelmiyo diye dusunuyodum ama kizimda bu mamadan başka mama yiyince kusuyo.doktorumuza daha yarın gidicez ama internette boy kilo oranlarına bakınca sınırında altında duruyo kizm.doğru diyorsunuz ama cicibebe için erken olabilir teşekkürler arkadaşlar
Doktorumuz danismadik acaba mamamiz mi iyi gelmiyo diye dusunuyodum ama kizimda bu mamadan başka mama yiyince kusuyo.doktorumuza daha yarın gidicez ama internette boy kilo oranlarına bakınca sınırında altında duruyo kizm.doğru diyorsunuz ama cicibebe için erken olabilir teşekkürler arkadaşlar
Evet kilosu dusukmus. Mama nasil iyi gelmez bende bunu anlamiyorum. Çok yuksek isida yapmayin besin değerleri düşer . çok düşük isidada yapmayin
Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Bebelac gold kullanıyorum hiç gaz yapmadı ama bence mamadan kilo almıyo sma golda geçicem
Bebelac gold kullanıyorum hiç gaz yapmadı ama bence mamadan kilo almıyo sma golda geçicem
Cnm benim de oglum 5 aylık daha yeni ek gıdalara gectik emziriyodum ama yetmiyodu tek gogsumle emzirdim mama da verdim sma gold veriyorum hala cok da güzel kilo aldırdı en iyi mama sma diye biliyorum icinde omega3 ve anne sutunde bulunan protein varmıs doktorumuz da onu önerdi sende onu dene cicibebe vermedim hic vermeyi de dusunmuyorum
Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
ben de smaya geçmeyi düşünüyorum ilk aylarda gaz falan yapar diye mamayı değiştirmekten korktum da artık 5 aylığız gaz sancısıolmaz bence.bikaç kere sma verdim kustu kabul etmedi ama bikaç kereden sonra alışır diye düşünüyorum.
Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
Cici bebe ve kavanoz mamalari tavsiye edilmiyor canim , ayrica seker orani yuksek oldugundan vermemen daha dogru olur.
onun yerine hurma suyu ile tatlandirilmis keci sutu verebilirsin ama ek gidaya gecmek icin fazla acele etmisin gibime geldi
Benim Dr um cici bebe yi hiç bir zaman vermeyeceğiz dedi
Kızlar merhaba benim kızım 3aylık ama yaşıtlarından zayıf gidiyo 2550doğdu şuan 4150 gr. Sutumde yetmıyo bebelac gold mama verıyorum yıne de zayıf bende cicibebeye başladım sizce erken mı daha beklemeli miyim
Cnm erken daha bence bi doktoruna sor
Defne'm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Cici bebe ve kavanoz mamalari tavsiye edilmiyor canim , ayrica seker orani yuksek oldugundan vermemen daha dogru olur.
onun yerine hurma suyu ile tatlandirilmis keci sutu verebilirsin ama ek gidaya gecmek icin fazla acele etmisin gibime geldi
kavanoz mamalarını kim tavsiye etmiyor çok merak ettim. Ben hipp kavanoz mamalarını gözüm kapalı veiririm bebeğime. Benin bakkaldan pazardan aldığım meyve sebze ne kadar sağlıklı ne koşullarda yetişti bilmiyorum. Ama hipp %100 organik garantisi veriyor ve organik sertifikaları kolakolay alınmıyor.