3bb embriyo

denizadem

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2023
57
9
16
35
Kafama bir şey takıldı arkadaşlar
Bende hidrosalpinks var sol tupte hafif tikali ve düşük over var
1 senedir hastaneye gidiyorum ilk tüp bebek kimyasal sonuçlandı doktor laroskopiden önce embriyo stoklayalim dedi mart embriyo dondurdum 2 adet 3bb bir tur daha yapalım dedi büyük ihtimalle pazartesi opu olacak bugün kontrolde bana 3bb ameliyata almam dedi kaliteli olana kadar bir tur daha daha deneme tahtasimiyim zaten yıpratıcı bir durum
3bb var bu sefer 3 tarzı birsey çıkarsa tutma şansı yokmu benim gibi olan varmi?

Merhaba benim 3bb embriyom tutmamisti ama 6.gün embriyosuydu benimki. Burda arastirma yaptigim zamanlar tutan çok kişi gördüm umarim sizde pozitifi görürsünüz 3bb düşük kalite bir embriyo degil bildigim kadariyla hakkınızda hayırlısı olsun

Benim de tutmamıştı ama çok tutan hatta cb tutan hikayeler okumuştum umarım sizin de tutar şans biraz da bu işler ben öyle düşünüyorum şans sizinle olsun

Kafama bir şey takıldı arkadaşlar
Bende hidrosalpinks var sol tupte hafif tikali ve düşük over var
1 senedir hastaneye gidiyorum ilk tüp bebek kimyasal sonuçlandı doktor laroskopiden önce embriyo stoklayalim dedi mart embriyo dondurdum 2 adet 3bb bir tur daha yapalım dedi büyük ihtimalle pazartesi opu olacak bugün kontrolde bana 3bb ameliyata almam dedi kaliteli olana kadar bir tur daha daha deneme tahtasimiyim zaten yıpratıcı bir durum
3bb var bu sefer 3 tarzı birsey çıkarsa tutma şansı yokmu benim gibi olan varmi?
Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım laparoskopi öncesi doktor embriyo biriktirmek istiyor ve genetikli olsun diyor sürekli opu oluyorum ama elimde bir tane genetikli var siz ne durumdasınız

2 tane 3bb 1 tane 3ab var transfer için eylül'ü bekliyor um doktorda anladı bizden daha üstü çıkmayacağını inşallah bunlardan biri tutar

Back
X