- Konu Sahibi sasknogrtmn
Kızlar selam 5. gün tek embriyo elde edildi. O da 3bc kalite. Doktor tekrar toplama da yapabiliriz bunu transfer de edebiliriz diyor. Kafam çok karıştı. Var mı benzer durum yaşayan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim inşallahBir kez daha yumurta toplama yaptırmaya karar verdim. İlk kez yumurta toplattım ve başka embriyom yok. Umarım güzel haberlerinizi alırız sizin de![]()
Merhaba 2 embriyo yerleştirmede kriter arıyorlardı acaba bilginiz varmıMerhaba, süreciniz ne oldu acaba? İnşallah sağlıkla ilerliyordur. Ben de Haziranda 1 tane 5. Gün 3ac transfer oldum tutmadı. Şimdi 5.gün 2 adet 3bc transfer olacağım embriyo glue ile. İnşallah güzel haberler alırım![]()
Merhaba, bebim başarısız denemelerim var ve kaliteleri düşük görüldüğü çift transfer edildiMerhaba 2 embriyo yerleştirmede kriter arıyorlardı acaba bilginiz varmı
Anladım teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba, bebim başarısız denemelerim var ve kaliteleri düşük görüldüğü çift transfer edildi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAnladım teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Merhaba sonucunuz ne oldu? İnşallah olumludurÇok teşekkür ederim Allah razı olsun![]()
MerhabaMerhaba sonucunuz ne oldu? İnşallah olumludur![]()
Çok sevindim sizin adınızaMerhabaAllahıma binlerce kez şükürler olsun olumlu
![]()
Çok teşekkür ederimÇok sevindim sizin adınızabenim de 3bc nin yanına 2cc geldi tabii şans pek artmadı bakalım önümüzdeki ay transfer