Bir zamanlar buraya sormuşum. Keşke biri çıkıp ta bana sakın simens alma deseydi...
Şöyle ki 20 şubatta teslim aldık makinayı. İQ 700 zeolith bulaşık makinesi. KDV indirimi dediler sınıfının en iyisi bilmem ne 3600₺ e aldık. Ben onunla kısa süreli de olsa aşk yaşadım resmen. Harika yıkıyor. Kurutması üstün performans diycek bi söz Yok-tu. Ta ki Mayıs'ın 6'sında 2-2.5 aylıkken arızalandı servis kesinlikle ilgilenmedi. Sonunda eve nakliye gönderip atölyeye aldılar. O günden beri makineden haber alamıyoruz. Hiç bir bilgi verilmiyor. Sizi aratıcaz. Yetkiliye ileticez vs. Oyalandık. Şuan 1.5 ay oluyor. Resmî olarak itiraz. Geri ödeme yenisini isteme hakkımız doğduğu için hakem heyetine tüketici haklarına başvurduk. Ve işin abesliğine bakın. Değeri 2500₺ ün üstünde olan beyaz eşyaya bakmıyoruz dendi!!! Berbat bir müşteri hizmetleri ile karşı karşıya kaldık. Ve ben çok hastaydım bu süreçte. Gerçekten resmen yatalak kaldım. Yeni yeni kalkıyorum. İnanın bulaşıkları üç postada yıkıyorum. Dinlenip yatıp tekrar kalkıyorum. Bu bana revamıydı??
Şimdi Arçelik almaya karar verdim. Aman öyle lüks olmayı versin dedim. En iyisi olmasın. Alt tarafı yıkasın yeter. Çok moralimiz bozuk çok