3cu kez bebegimi kaybettim.cok uzgunum

senzalize33

Allahım herseyin hayırlısı..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
744
776
123
Cuma gunu 3.kez 15haftalik bebegimi 14haftalikken rahim agzina dikis atilmasina ragmen kaybettim arkadaslar.9haftalik oglumu 2sene once..15haftalik kizimi haziranda we tekrar 15haftalik ogluma kaybettm.2.kez kesem patladi we suyum geldi.cuma gunu hemen dikisi aldilar.sonra sanci werdiler.dustu we 3.kez kurtaj.cok uzgunum.az once topraga gonderdim oglumu.Allahim baska aci wermesin ama gercekten aci.canim gitti 3.kez.umudum tukeniyo.Allahima isyan etmiyorum asla.ama bende anne olmak istiyorum.kucagima almak..opmek koklamak istiyorum...bos kaldim.karnima dokunuyorum aliskanliktan ama yok.oglum bebegim yok.gitti.Allahim kimseye yasatmasin.sizlere sagsalim bebeklerinizi kucaginiza almayi Allahim nasip etsin.uzgunum bebegim.senide kaybettim.dedenin mezarinda rahat uyu.seni cok sewiyorum annem

okurken içim cız etti gözlerimden yaslar aktı. canım benim basın sağolsun. o kadar üzüldüm ki ne yazacağımı bile bilemiyorum

Basin sagolsun canim Allah sabir versin dayanma gucu versin umudunu yitirme Rabbim zamani gelirse cifter cifter verir 3 tane melek annesisin Allah tez zamanda kucagini doldursun.

öbür dünyada şefaatçin olsun inşallah Rabbim sabır versin dediğin gibi sakın isyan etme..burası sınav dünyası..duaya sarıl..Allah yardımcın olsun cnm

Allahim yardimci olsun. Ne denir ne soylenir bilmiyorum ama sabir dilemekten baska bisey gelmiyor elimizden malesef. Ben her ay adet olup olmayan bebegime uzulurken senin yasadiklarin hissettiklerin karsisinda uzulmeye hakkim yokmus gibi geliyor...

Hepinizden Allah razi olsun arkadaslar.kimseye yasatmasin rabbim.cok saolun.ewlat sahibi olmayi nasip etsin hepimize Allahim

çok üzüldüm başın sağolsun canım.inşallah butun çocugu olmayan arkadaslarımın kardeşlerimin çocugu olur nisan ayında benimde kardeşim bebeğini kaybetti acısı hala yüreğimde
sabırlı ol ve dua et

Derhacim cok saol.sabretmekten baska yapacak hisbisey yok.birde dua etmekten baska..3.kez basa dondum.Allahim esime bana we aileme uzun omur wersin demekten baska care yok.ewin icinde oyalanacak seyler ariyorum.yatagi yorgani indirip kaldirdim.yemek yapiyorum nebilym.2gun oldu ama neyapsamda bos.elim karnima gidiyo.minnigim tontigim diye sewerdim.ama yok.oglum gozumun onunde.fotografini cektm.durup durup bakiyorum kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…