aime21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 3.323 0 0 - Yurtdışı 16 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #1 kizlar burada yüklü olan mp3 indirin... http://uploaded.to/?id=vy6oqd telefonunuza yada mp calariniza yükleyin ve kulakliklarla dinleyin....ama mutlaka kulakliklarla dinleyin muhtesem bisey... 3 boyutlu ses kayidi yapmislar... sanki o an oradasin... asla korkunc degil.... ben ilk dinletildiginde bana kesin korkutucak beni dedim ama öyle degil... sadece tüylerim diken diken oldu bi ara... lütfen bi deneyin pisman olmicaksiniz... ama önemlisi kulakliklarla dinlenmesi.... dili ingilizce ama zaten konustuklari önemli degil ... önemli olan ses efektleri Son düzenleme: 23 Şubat 2009
kizlar burada yüklü olan mp3 indirin... http://uploaded.to/?id=vy6oqd telefonunuza yada mp calariniza yükleyin ve kulakliklarla dinleyin....ama mutlaka kulakliklarla dinleyin muhtesem bisey... 3 boyutlu ses kayidi yapmislar... sanki o an oradasin... asla korkunc degil.... ben ilk dinletildiginde bana kesin korkutucak beni dedim ama öyle degil... sadece tüylerim diken diken oldu bi ara... lütfen bi deneyin pisman olmicaksiniz... ama önemlisi kulakliklarla dinlenmesi.... dili ingilizce ama zaten konustuklari önemli degil ... önemli olan ses efektleri
aime21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 3.323 0 0 - Yurtdışı 16 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #2 bu konu neden buraya atildi anlamadim... telefonla bi alakasi yokki ben misal olarak telefonunuza yükleyin demistim cünkü illa kullaklikla dinlenilmesi gerek efekti anlamak icin.... kullaklikla mp3 dinliye bildiginiz heryerden dinliye bilirsiniz
bu konu neden buraya atildi anlamadim... telefonla bi alakasi yokki ben misal olarak telefonunuza yükleyin demistim cünkü illa kullaklikla dinlenilmesi gerek efekti anlamak icin.... kullaklikla mp3 dinliye bildiginiz heryerden dinliye bilirsiniz
aime21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 3.323 0 0 - Yurtdışı 23 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #3 kizlar gercekten cok güzel bir seyi kaciriyorsunuz..... :çok üzgünüm:
Huli81 Ve yine hüsran ve aci... Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2007 4.712 5 156 43 Almanya 23 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #4 tatlim ben bunu anlamadim nasil yüklicem virtalhaircut diye bisi cikiyor
aime21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 3.323 0 0 - Yurtdışı 23 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #5 Huli81 .!.: tatlim ben bunu anlamadim nasil yüklicem virtalhaircut diye bisi cikiyor Genişletmek için tıkla... zipsiz olarak yüklüyorum bir saniye Son düzenleme: 23 Şubat 2009
Huli81 .!.: tatlim ben bunu anlamadim nasil yüklicem virtalhaircut diye bisi cikiyor Genişletmek için tıkla... zipsiz olarak yüklüyorum bir saniye