3gün tatil fikri?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.228
2.932
133
29
Merhaba esimin 3 4 gün izni var bu izinde ankaraya yakin gezebilecegimiz iki üç gün kalabilecegimiz nasil bir aktivite yapabiliriz sizce bungolov ev düsündüm gidip memnun kalan güvenilir yer öneriniz var mi? Veya baska ne yapilabilir

Çakraz’a gidin.

Kış mevsimi olsa direkt termal derdim. 3 gün termal için ideal. Ama Ankara'da yazın 3 güne ne yapılabilir bilemedim.

Sapanca, Akçakoca, Bolu Abant yakın destinasyonlar. Ankara’da Kızılcahamam Beypazarı dışında bilemedim.

Aynı şehirdeymişiz, benim de kısa tatillerde ne yapalım sık sık düşündüğüm konu.
Gezelim görelim tadında bir şeyler istiyorsanız Eskişehir’i yada Kapadokya’yı önerebilirim. Gerçi Kapadokya biraz sıcak olabilir bu zamanda.
Alternatif olarak Çankırı, Ilgaz, Kastamonu gibi rota da oluşturabilirsiniz.
Gezmek yerine havuz başında yatayım akşam yemeğe dışarı çıkalım derseniz de Sapanca bungalov bakabilirsiniz.

Nevşehir'e gidebilirsiniz, kapadokya dışında çok güzel yer altı şehirleri var. Dönüşte de ıhlara vadisine uğrayabilirsiniz.

Peki onerebilceginiz bungolov varmi

Spesifik olarak önerebileceğim yer yok maalesef. Airbnb’den buluyorum genelde başka siteler de var ama bana güvenilir gelmiyorlar.
Her ne kadar öyle olmasam da muhafazakar yada balayı villası/bungalovu diye aratıyorum. Daha izole oluyorlar biz de bu sayede açık havada daha rahat olabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…