3haftalık hamileyim

Lady nina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
15
0
1
40
Napcağımı bilmiyorum severek ilişkiye girdim hatda allahım ondan cocugum olsun dedım ama tabıı sonra yalanını gördüm ikiyüzlülüğünü gördüm ama kendı korunmadı bilerek hamile bırakdı ve ben anladım hamileyim şimdi napcagımı bılmıyorum kuetaj yaptır dedım adam yapmamak için bin takla atıyo ama yapanı dolanıda cok düzelmeyen biri ve ben ona baka bilirmiyüm bilemiyorum her gun zorlanıyonya sonra cocugum olmazsa naparım doye kafayı yıyoyorım kurtaj ok dedı ama yinede ne zamansa beraber olucaz dıyo ben sadece ondan kurtulmak ıstıyorum pekı ya bebegım?

Napcağımı bilmiyorum severek ilişkiye girdim hatda allahım ondan cocugum olsun dedım ama tabıı sonra yalanını gördüm ikiyüzlülüğünü gördüm ama kendı korunmadı bilerek hamile bırakdı ve ben anladım hamileyim şimdi napcagımı bılmıyorum kuetaj yaptır dedım adam yapmamak için bin takla atıyo ama yapanı dolanıda cok düzelmeyen biri ve ben ona baka bilirmiyüm bilemiyorum her gun zorlanıyonya sonra cocugum olmazsa naparım doye kafayı yıyoyorım kurtaj ok dedı ama yinede ne zamansa beraber olucaz dıyo ben sadece ondan kurtulmak ıstıyorum pekı ya bebegım?
Suan gauri mesru bir iliski ilemi oldu bu cocuk

Qaırı mesru ne ıkımızde bekarız sankınturlıyedenherbkes evlı soruya bak
Evlilik disi olan çocuklar gayri meşru olarak adlandiriliyor. Konu o kadar dağınık ve anlaşılmaz ki evli misiniz, değil misiniz anlamak güç dolayısı ile arkadaş gayet normal bir soru sormuş tepkinizi anlayamadim ben asıl

YAni su devırde cogu yapıyoda bende yapardım ama suan dıgıl hemde cok sor kurtaj yapdıkdan sonra hamıle kalamam dıye korkuyorum

Yaşınız kaç? O adam size bela olmuş. Ne demek çocuğu aldırsan bile ilişkiye devam edeceğz? Yani sonra bir daha hamile kalacaksın? Kafanız mı iyi kendinize gelin. Belayı katlamak istemiyorsanız o sabiye böyle baba vermeyin. Çocuk oyuncağı mı bu saf mısınız

Arkadaş kelimeyi yanlış seçmiş kendi zevkini düşünüp daha doğmadan omuzlarına bin tane yük yüklenmiş doğunca da babasına mı yansın babasızlığına mı yansın diye ömrü boyunca debeleneceği hiç düşünülmeden mi yapıldı bu çocuk? Diyecekti. O yanlışlık gayrı meşru demiş. Neyse doğunca anlatırsınız minik meleğinize ömrün babanın iki dudağı arasındaydı öldür dese öldürür üstüne Bi tane daha senden yapabilirdik dersiniz.

Terbiyene takil tamammi hem muslumansin hemde evli olmadan iliskiye giriyorsun birde burda piskin piskin yazdiklarina bak Allah affetsin Ulke sizin gibiler yuzunden bu halde zaten !!!

Evlilik disi olan çocuklar gayri meşru olarak adlandiriliyor. Konu o kadar dağınık ve anlaşılmaz ki evli misiniz, değil misiniz anlamak güç dolayısı ile arkadaş gayet normal bir soru sormuş tepkinizi anlayamadim ben asıl
Aynen oyle arkadasim 🌹

Evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim, herkes özgür bu konuda. Sadece bir yanlışı düzeltmek istiyorum; evlilik dışı olan çocuk gayri meşrudur. İkinizde bekar dahi olsanız. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Sen test falan yaptın mı 3 haftalık gebelik kolay kolay çıkmayabilir idrar testinde. Nasıl anladın hamile olduğunu?

Back
X