3haftalik oglum gunde sadece 6-7saat uyuyor :((

Super_anne1411

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
3.364
9.569
158
36
Iyi gunler hanimlar. 3haftalik bi oglum var. Ilk 1hafta uykularimiz gayet iyiydi fakat sonra d vitamini kullanmaya basladik tum duzenimiz alt ust oldu.
Gece 2gibi ancak uyuyor uykusu en fazla 4saat suruyor o rahat uykusunun ardindan 15er dakikalik duzensiz uykulari basliyo..vitamin karin agrisi ve gaz sancisi yapiyomus bide damla aldik onun icin. Gazini rahat cikariyo ama agrisi hep oluyo sanirim hic uyuyamiyo.
Bu sekilde ne yapicaz hic bilmiyorum tukenmis durumdayim :((

Iyi gunler hanimlar. 3haftalik bi oglum var. Ilk 1hafta uykularimiz gayet iyiydi fakat sonra d vitamini kullanmaya basladik tum duzenimiz alt ust oldu.
Gece 2gibi ancak uyuyor uykusu en fazla 4saat suruyor o rahat uykusunun ardindan 15er dakikalik duzensiz uykulari basliyo..vitamin karin agrisi ve gaz sancisi yapiyomus bide damla aldik onun icin. Gazini rahat cikariyo ama agrisi hep oluyo sanirim hic uyuyamiyo.
Bu sekilde ne yapicaz hic bilmiyorum tukenmis durumdayim :KK43:(
İlk haftalar zor geçiyor haklısınız . Bende hep uykudan çektim, ama geçiyor, zorlu bi anı olarak kalıyor zihninizde :hamarat:
Allah yardımcınız olsun, inşallah bebeğinizin sıkıntıları çabucak geçer

:) bende o moddayim :)
Ne zaman duzene girdi peki
Bu sorunun cevabı herkesde farklı , bence bunu çok sormayın . Yani ben sordukça olumsuz yorumlardan daha çok korktum, olumlu yorumlarda da beklentimi yükselttim, dediğim gibi her çocuk farklı oluyor, ama kırkı falan bi çıksın, sen kendine gel, zorlukları bile güzel gelmeye başlayacak :)

Bu sorunun cevabı herkesde farklı , bence bunu çok sormayın . Yani ben sordukça olumsuz yorumlardan daha çok korktum, olumlu yorumlarda da beklentimi yükselttim, dediğim gibi her çocuk farklı oluyor, ama kırkı falan bi çıksın, sen kendine gel, zorlukları bile güzel gelmeye başlayacak :)
1hafta sonra 5aylik oluyoruz zaman nasil gecti anlamadim son 1aydir guzel bi duzenimiz var cok sukur :)
Uyuturken aklima geldi bu konuyu actigim bi yazayim dedim :)
Iyi aksamlar :KK15:

Bu sekilde ne yapicaz hic bilmiyorum tukenmis durumdayim :KK43:(

Allah yardımcın olsun cnm çok zor. Benim kızımda da öyleydi ilk hafta harikaydı mışıl mışıl 2. Hafta gazlar başladı ama 3. Ay da bıçak gibi kesildi. Ben bi de 1 hafta başka 2. Hafta başka gaz ilacı veriyordum etkisi hemen geçiyordu o yüzden 2 tane gaz damlası kullandım sadece 3 ay cnm Allah sabır versin.

Cnm ya konu eskiymiş dikkat etmedim kusura bakma. Artık uyku düzeni oluşmuştur zaten yavaş yavaş.

Cnm ya konu eskiymiş dikkat etmedim kusura bakma. Artık uyku düzeni oluşmuştur zaten yavaş yavaş.
:) ben eski konuyu acip bi karisiklik yarattim asil sen benim kusuruma bakma.
Artik uykusu emmesi duzenli gidiyo o yuzden gaz sorunumuzda baya azaldi cok sukur
Simdi buyumenin keyfini cikariyoruz :)
Allah hepimizin cocuklarini bagislasin uzun saglikli keyifli omurler versin hepsine♥♥

Back
X