- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi Super_anne1411
-
İlk haftalar zor geçiyor haklısınız . Bende hep uykudan çektim, ama geçiyor, zorlu bi anı olarak kalıyor zihninizdeIyi gunler hanimlar. 3haftalik bi oglum var. Ilk 1hafta uykularimiz gayet iyiydi fakat sonra d vitamini kullanmaya basladik tum duzenimiz alt ust oldu.
Gece 2gibi ancak uyuyor uykusu en fazla 4saat suruyor o rahat uykusunun ardindan 15er dakikalik duzensiz uykulari basliyo..vitamin karin agrisi ve gaz sancisi yapiyomus bide damla aldik onun icin. Gazini rahat cikariyo ama agrisi hep oluyo sanirim hic uyuyamiyo.
Bu sekilde ne yapicaz hic bilmiyorum tukenmis durumdayim(
Insallah.. cok tesekkur ederimİlk haftalar zor geçiyor haklısınız . Bende hep uykudan çektim, ama geçiyor, zorlu bi anı olarak kalıyor zihninizde
Allah yardımcınız olsun, inşallah bebeğinizin sıkıntıları çabucak geçer
Bebeğim ilk doğduğunda, her geçirdiğim gün için şükrederdim, bugün de geçti, bugünki mesai de bitti diye :)Insallah.. cok tesekkur ederim
:) bende o moddayim :)Bebeğim ilk doğduğunda, her geçirdiğim gün için şükrederdim, bugün de geçti, bugünki mesai de bitti diye :)
Bu sorunun cevabı herkesde farklı , bence bunu çok sormayın . Yani ben sordukça olumsuz yorumlardan daha çok korktum, olumlu yorumlarda da beklentimi yükselttim, dediğim gibi her çocuk farklı oluyor, ama kırkı falan bi çıksın, sen kendine gel, zorlukları bile güzel gelmeye başlayacak :):) bende o moddayim :)
Ne zaman duzene girdi peki
1hafta sonra 5aylik oluyoruz zaman nasil gecti anlamadim son 1aydir guzel bi duzenimiz var cok sukur :)Bu sorunun cevabı herkesde farklı , bence bunu çok sormayın . Yani ben sordukça olumsuz yorumlardan daha çok korktum, olumlu yorumlarda da beklentimi yükselttim, dediğim gibi her çocuk farklı oluyor, ama kırkı falan bi çıksın, sen kendine gel, zorlukları bile güzel gelmeye başlayacak :)
Çok sevindimmm..1hafta sonra 5aylik oluyoruz zaman nasil gecti anlamadim son 1aydir guzel bi duzenimiz var cok sukur :)
Uyuturken aklima geldi bu konuyu actigim bi yazayim dedim :)
Iyi aksamlar
Iyi gunler hanimlar. 3haftalik bi oglum var. Ilk 1hafta uykularimiz gayet iyiydi fakat sonra d vitamini kullanmaya basladik tum duzenimiz alt ust oldu.
Gece 2gibi ancak uyuyor uykusu en fazla 4saat suruyor o rahat uykusunun ardindan 15er dakikalik duzensiz uykulari basliyo..vitamin karin agrisi ve gaz sancisi yapiyomus bide damla aldik onun icin. Gazini rahat cikariyo ama agrisi hep oluyo sanirim hic uyuyamiyo.
Bu sekilde ne yapicaz hic bilmiyorum tukenmis durumdayim(
:) ben eski konuyu acip bi karisiklik yarattim asil sen benim kusuruma bakma.Cnm ya konu eskiymiş dikkat etmedim kusura bakma. Artık uyku düzeni oluşmuştur zaten yavaş yavaş.
Damla sadece hafifletiyo sanirim ama tamamen rahatlatan bisey yok malesefdamlayla hiç bi alakası yok zaten bu zamanlarda başlar gaz sancıları ve bebeği uyutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?