3lu tarama sonucu

BOSSS1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
12
1
1
24
Sonucum nasıl doktor düşük dedi ama nasıl bakabilir misiniz risk var mı lütfen cevap verin

Eklentiler

• 20240321_150638.webp
    20240321_150638.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 57
doktorlar bu sonuclarin dusuk cikmasini istemez. Sisi herhangi bir teste yonlendirmedi mi? Ense kalinligi vs olculmedi ki
Sıvı aldırmak istermisin dedi hayır dedim düşük dedi çok yüksek değil ama çokta düşük değil dedi ikili testte ense kalınlığı ultrasonla bbakıldığında herseyi gayet iyi dedi elleri parmaklari kafası iyi gorunuyo gayet dedi dün de baktı ultrason ile gayet iyi dedi cinsiyetini göremedi.bakti sizce çok mu yüksek bu değer napmaliyim

Sıvı aldırmak istermisin dedi hayır dedim düşük dedi çok yüksek değil ama çokta düşük değil dedi ikili testte ense kalınlığı ultrasonla bbakıldığında herseyi gayet iyi dedi elleri parmaklari kafası iyi gorunuyo gayet dedi dün de baktı ultrason ile gayet iyi dedi cinsiyetini göremedi.bakti sizce çok mu yüksek bu değer napmaliyim
Ben hamileyken bi arkadasim perinatologa gitmisti serce parmaginin bogumuna kadar bakiliyormus ayrintili usg de. Sanirim serce parmakta mi belli oluyomus oyle hatirliyorum istersen sivi vermek yerine perinatologda ayrintili usg yaptir daha iyi.

Birde nifty testi yapiliyor imkaniniz varsa en azindan rahatlamak amaciyla yaptirabilirsiniz. Bu testler ihtimal uzerinden degerlendiriliyor. Yani onbinde 1 olma ihtimali var demek bu. Kac haftaliksiniz

Ben hamileyken bi arkadasim perinatologa gitmisti serce parmaginin bogumuna kadar bakiliyormus ayrintili usg de. Sanirim serce parmakta mi belli oluyomus oyle hatirliyorum istersen sivi vermek yerine perinatologda ayrintili usg yaptir daha iyi.
Tamam saolun

Back
X