0 0kahya Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2013 29 0 6 Siirt 27 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 0kahya #1 merhaba arkadaşlar 11 haftalıkken 2li tarama yaptırdım çok guzel herşey normal dedi doktorum şimdi 18 haftalık hamileyim ve 3lü tarama testi yaptılar sonuçları çarsamba günü alcam 2li taramada bişey çıkmadı ama acaba 3lü taramada çıkarmı çok korkuyorum
merhaba arkadaşlar 11 haftalıkken 2li tarama yaptırdım çok guzel herşey normal dedi doktorum şimdi 18 haftalık hamileyim ve 3lü tarama testi yaptılar sonuçları çarsamba günü alcam 2li taramada bişey çıkmadı ama acaba 3lü taramada çıkarmı çok korkuyorum
biiirrrr Guru Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2011 2.841 1.246 398 27 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 0kahya #2 arkadaşım benim dr 2li yapmıştı sonuçlar iyi çıktığından 3lüyü yaptırmamıştı bile
0 0kahya Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2013 29 0 6 Siirt 27 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 0kahya #3 biiirrrr .!.: arkadaşım benim dr 2li yapmıştı sonuçlar iyi çıktığından 3lüyü yaptırmamıştı bile Genişletmek için tıkla... banada öle dediler arkadaşım ama korkuom bu 3.gebeliğim diğerleri 1.düşük 2.anamolili diye aldılar şimdide çok korkuom
biiirrrr .!.: arkadaşım benim dr 2li yapmıştı sonuçlar iyi çıktığından 3lüyü yaptırmamıştı bile Genişletmek için tıkla... banada öle dediler arkadaşım ama korkuom bu 3.gebeliğim diğerleri 1.düşük 2.anamolili diye aldılar şimdide çok korkuom
biiirrrr Guru Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2011 2.841 1.246 398 27 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 0kahya #4 allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin aklına kötü şey getirmemeye çalış sen mutluysan bebekte mutlu olur mutlu bebek güzel gebelik geçirtirir sana zor günler geçirmişsin elbette korkman doğal ama stres yapmamaya çalış
allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin aklına kötü şey getirmemeye çalış sen mutluysan bebekte mutlu olur mutlu bebek güzel gebelik geçirtirir sana zor günler geçirmişsin elbette korkman doğal ama stres yapmamaya çalış