• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3lü tarama

flzhmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba 31 yaşındayım 3.bebeğime hamileyim ikili tarama yaptırdım test sonucum 1/206 çıktı daha sonra amniyosentez önerdi doktorum yaptırmak istemedim 3lü test yapalım o zaman ikisini bir değerlendirelim dedi onuda yaptırdım 3lüdede 1/72 çıktı sonucum sadece yaştada 1/730 çıktı amniyosentez önerdi yine senin yerinde olsam yaptırırdım dedi bu arada doktorum devlette sizce ne yapmalayım. Bu durumu yaşayan oldu mu hiç

Merhaba son durumunuz nedir benimde 202/1 çıktı ikili tarama üçlüyü yaptırmadım

Merhaba 31 yaşındayım 3.bebeğime hamileyim ikili tarama yaptırdım test sonucum 1/206 çıktı daha sonra amniyosentez önerdi doktorum yaptırmak istemedim 3lü test yapalım o zaman ikisini bir değerlendirelim dedi onuda yaptırdım 3lüdede 1/72 çıktı sonucum sadece yaştada 1/730 çıktı amniyosentez önerdi yine senin yerinde olsam yaptırırdım dedi bu arada doktorum devlette sizce ne yapmalayım. Bu durumu yaşayan oldu mu hiç
Ben de hamileyim. 37 yaşındayım ve tüp bebek diye bu tarama testlerini yaptırmadım. Fetal dna yaptırdım. Fetal dna neden yaptırmadınız? Amniyosentezi bilmiyorum açıkçası.

Merhaba son durumunuz nedir benimde 202/1 çıktı ikili tarama üçlüyü yaptırmadım
merhaba benim de 1/220 gibi bir şey biyokimyasal, kombine risk de 1/1000 gibi bir şey çıktı 3lü yaptırmadım kesin yine kötü çıkar üzülürüm diye, akışa bıraktım.

Merhaba ben de 36 yasindayim. 2li test vaktini kacirdigim icin 3lu test yapildi. Yastan dolayi riskli denildi 1/50 ve cok yuksek oldugu icin amniyosentez önerildi. Aldirma gibi bir düsüncem olmadigi icin yaptirmayacaktim ancak eger bebekte genetik hastaliklar varsa genelde kalp, bagirsak vs sorunlari oluyormus. Bu yuzden gebelik takibi farkli oluyormus ve gerekirse dogumdan hemen sonra bebegin ameliyati icin diger cerrahlar vs hazir ediliyormus. Yani onceden bilmenin faydasi varmis. Bu yuzden yaptirdim. Allaha sukur sonuc normal cikti. Ancak bu surecte bu sekilde ozel bebege sahip olan ailelerin hem ne kadar zor bir surecten gevtiklerini anladim hem de ne kadar guclu olduklarini fark ettim. Allahim onlari cennetle mujdelesin insallah gercekten zor bir surec.

Back
X