Doğuma Hazırlık 3uncu ogluma hamileyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ne mutlu size. Kalabalık aile şen aile üç adet gelin hayırlı gelin olsun tabiki.kardeş dayanısmaları size sahıp çıkmaları yani güzel şeyler beklıyor inşallah. Hayırlı evlatlar olsun hepside

Bence siz cok sanslisiniz. Tabi kiziniz da olsaydi cok daha sansli olurdunuz ama olsun. Allah ömürlerini hayırlı etsin. Hep sağlıklı olaunlar insallah. Sizi hic uzmesinler. Ama lütfen güzel egitin lütfen.
Annemin ilk 4 oglu olmuş. Ve kizlari cok sevdigi icin de örgü ogretmis, saclarini uzatmis, sekiller vermiş, evi temizletmis, yemek yaptirmis. Simdi abilerim eslerine öyle yardimcilar ki masallah diyorum.
Hayirli ugurlu olsun ve lutfen bize de dua edin de bizim de hayirli saglikli evlatlarimiz olsun..

Bence siz cok sanslisiniz. Tabi kiziniz da olsaydi cok daha sansli olurdunuz ama olsun. Allah ömürlerini hayırlı etsin. Hep sağlıklı olaunlar insallah. Sizi hic uzmesinler. Ama lütfen güzel egitin lütfen.
Annemin ilk 4 oglu olmuş. Ve kizlari cok sevdigi icin de örgü ogretmis, saclarini uzatmis, sekiller vermiş, evi temizletmis, yemek yaptirmis. Simdi abilerim eslerine öyle yardimcilar ki masallah diyorum.
Hayirli ugurlu olsun ve lutfen bize de dua edin de bizim de hayirli saglikli evlatlarimiz olsun..

Bende cok kiz istedim ilkinden beri tabi saglikli ver hayirli evlat olmalari daha önemli hollandada yaşıyorum tabi heryerde evlat büyütmek cok zor ama burda sanki dahada zor gelecek icin hayırlısı diyorummm....

Benimde ilk 14 ikinci 9 şimdide 6 aylık hamileyim inşallah hayırlı evlatlar olurlar...

biraz sıkıntılar bekliyor..benim komşum vardı..3 erkek birde eşi..eder 4 erkek derdi..sürekli iş yapmaktan bıktım derdi..hepsi erkek olduğundan..evden çıkamıyorum diye dert yanardı bana..

Benim de bir kızım bir oğlum varken ikiz erkek oğullarıma hamileyim. Üç oğlum olacak hayırlısı.

Back
X