Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle siparişle olsaa ohoo:)
Allah gönlünüze göre versin ne diyelim
Bol bol dua edin
defalardır rüyama giriyo haklısınız siparişle olmuyo ama rüyalarımdan bi çıksa 3üz oğlum oluyo sezeryanla doğum yapıyon isimlerini bile koyuyorum efe yiğit mert hep aynı rüya ya kafayı yicem rüya yüzünden yada çare bulucam ama neeee
Gülüm her gördüğümüz rüyalar gerçek olsaa
Sen kafana çok takıyorsundur bilinçaltına işlemiştir normal yani
Bende görüyorum valla geçen 3üzlere hamileydim
Çare mare yok Rabbim dilerse olur ancak![]()
3üz bebek istiyorum ailemde 2iz ler var ama ben 3üz istiyorum bu nasıl mümkün olabilir
Canım Allahtan birşey isterken dikkat etmeliyiz bazen sema kapıları açık olur o an ettiğin dua kabul oluverir bi bakmışsın üçüzlere gebesin ama gelgelelim bu acaba senin ve bebişlerin için hayırlı mı değil mi? Tek bebege gebe olmak bile bir sürü risk ve zorluk getirirken değil ikiz üçüz bebek riskx3 demektir.3bebeği taşımak kolay mı zannediyorsun? O kadar riskliki zaten prematüre olacakları büyük olasılık.Allah korusun ya bir araz kaırsa yavrucaklarda? Zaten artık tüp bebek merkezlerinde 2den fazla embryo transfer etmiyorlar.bence sen önce ilkini düşün digerlerini sırayla düşünürsün zamanı gelince.sana abla tavsiyesi kızma bana,birşey isterken her zaman hakkımızda hayırlı olanı isteyelim.elbette Rabbimiz bizim için en iyisini bilir.ayrıca çok istiyorsan hiç uğraşma git tüp bebek doktoruna yaptır belki ikiz tutar sen de bu duyguyu tatmış olursun.ikiz bile çok zor beni kuzenimin ikizleri oldu hamileliğinde çok çekti anlatamam sonra bebekler erken geldi yoğun bakım kapısında perişan oldular.....
mesajın için saol abla tek dayanağım tek inancımm tek yarim allahım başka kimsem başka hiçbişeyimm yokk ondan başka sığınacak kimsemde yok eminim benim için hayırlısı neyse allahım onu gösteriyodurr benimki sadece arzuu olup olmaması allahın izni tabikii şükürler olsun ki bi oğlum var 2. yi istiyoruz eşim çok çocuk istiyo bende üst üste doğurmaktansa tek sefer de olsun bitsin derdindeyimm
Lavantam hamile kalmak,doğum yapmak çok özel ve güzel anlar ,lütfen külfet gibi düşünme.Aynı anda o kadar bebeğe bakmak çok çok zordur,ikizler bile zorken 3 bebek çok daha zordur.Bak hem oğlunda varmış onunla beraber 4 çocuğun olacak.Muhakkak mama ile takviye etmek zorunda kalacaksın,anne sütünü bile bölüştüreceksin,diğerlerini hiç saymıyorum,yardımcın olmazsa kendine hiççç zaman kalmayacak, böyle olacağına bu isteğinizi zamana yaymak ve her çocuğa ayrı zaman ayırarak büyütmek daha doğru,zaman herşeyi değiştirir,bugün var olan istekler ilerde olmayabilir,tam terside.Hayat şartlrını da düşünmek gerek.Hepsiyle ayrı ayrı ilgilenmek,maddi olarakta yetmek gerekirki huzurlu bir ortam olsun.
s.a arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benim 3.lerim oldu altın kızlarım şuan 3 aylık oldular.Çok zorlu bi dönemdii Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin lavantam
defalardır rüyama giriyo haklısınız siparişle olmuyo ama rüyalarımdan bi çıksa 3üz oğlum oluyo sezeryanla doğum yapıyon isimlerini bile koyuyorum efe yiğit mert hep aynı rüya ya kafayı yicem rüya yüzünden yada çare bulucam ama neeee
hemde ucude oglan haa
ayyy ollsadaa benimde ikiz olsaaa ne cok isterdim yine senin sulalede varmis bende bi teyzem var olurmu ki acep:44: