• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3yıllık evlilik ve gergin kavga

Bercem551

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
1
-10
1
28
Hanımlar biliyorum Nisan diyecek çok kişi var ama inanın bir çok kez denedim o yolu. Eşimle 3yildir evliyiz toplamda 6yıldır tanıyorum. 2kere. Boşanmanın eşiğinden döndük yuzde yüz onun haksız olduğunu düşünsem bile konu ayrılığa gelince hep kendimi sorguluyorum ve diyorum ki ayrılsam özlerim veya şunu yapmasaydim daha iyi olurduk yada onu paylasamama duygusu geliyor aklıma bı baskasyla olursa dayanamam diyorum. Sözün kisasi dün çok şiddetli kavga ettik üstelik küfür hakaret ve şiddet içeren. Hani sevisirsiniz ve bogaziniz da kan toplama izi olur ya işte sevisirken onu bile yapmaya kiyamsysn kişi kavga ettiğimizde boğazımı tutup yapabiliyor . O bana ben ona vuruyoruz ofkemiz öyle büyük oluyor ki iş barismaya geldgnde onu da beceremiyoruz akışına birakacaz da birimzden bri konusr da anca öyle. Özür dileme af dileme yok bir daha yapmayacagnin garantisi yok ama onu hayatimdan çıkarmaya benim cesaretim yok birbirimizi çok hirpaadik dün benim gibi olan var mı diye bakmak istedm göremeyince hesap oluşturup braz içimi rahaylatmak istedm 3 yillk evli olup iyiyken çok iyi ama kavgada düşman gibi olanınız var mı ayrıca çocuğumuz yok ikimizde brbrimize guvenemidigmzxrn istemyoruz ama ikimiz de ayrılmak istemiyoruz. Çocuğumuz olsa herşey farklı mi olur yada çocuğun olmaması hayırlı olsn mi bı yanım cefa cek sonra sefası diyor yastık degismeyle baht dgismez bı yanım çekme kahrını hayatini yasa diyir. Ne yapacagimi hiç ama hic Bilmiyorum

Hanımlar biliyorum Nisan diyecek çok kişi var ama inanın bir çok kez denedim o yolu. Eşimle 3yildir evliyiz toplamda 6yıldır tanıyorum. 2kere. Boşanmanın eşiğinden döndük yuzde yüz onun haksız olduğunu düşünsem bile konu ayrılığa gelince hep kendimi sorguluyorum ve diyorum ki ayrılsam özlerim veya şunu yapmasaydim daha iyi olurduk yada onu paylasamama duygusu geliyor aklıma bı baskasyla olursa dayanamam diyorum. Sözün kisasi dün çok şiddetli kavga ettik üstelik küfür hakaret ve şiddet içeren. Hani sevisirsiniz ve bogaziniz da kan toplama izi olur ya işte sevisirken onu bile yapmaya kiyamsysn kişi kavga ettiğimizde boğazımı tutup yapabiliyor . O bana ben ona vuruyoruz ofkemiz öyle büyük oluyor ki iş barismaya geldgnde onu da beceremiyoruz akışına birakacaz da birimzden bri konusr da anca öyle. Özür dileme af dileme yok bir daha yapmayacagnin garantisi yok ama onu hayatimdan çıkarmaya benim cesaretim yok birbirimizi çok hirpaadik dün benim gibi olan var mı diye bakmak istedm göremeyince hesap oluşturup braz içimi rahaylatmak istedm 3 yillk evli olup iyiyken çok iyi ama kavgada düşman gibi olanınız var mı ayrıca çocuğumuz yok ikimizde brbrimize guvenemidigmzxrn istemyoruz ama ikimiz de ayrılmak istemiyoruz. Çocuğumuz olsa herşey farklı mi olur yada çocuğun olmaması hayırlı olsn mi bı yanım cefa cek sonra sefası diyor yastık degismeyle baht dgismez bı yanım çekme kahrını hayatini yasa diyir. Ne yapacagimi hiç ama hic Bilmiyorum
Sakın bu evliliği bi bebek kurtarır diyip , o ortamda büyüsün diye bi çocuk yapmayın ,bari onun günahına girmeyin .
Birbirinizi su anlattiklariniza rağmen çok seviyorsunuz ya hani aynen bu şekilde devam edin .siz halinizden gayet memnunsunuz

Hani sevisirsiniz ve bogaziniz da kan toplama izi olur ya işte sevisirken onu bile yapmaya kiyamsysn kişi kavga ettiğimizde boğazımı tutup yapabiliyor .
Bu karşılaştırma gereklimiydi?...
iyiyken çok iyi ama kavgada düşman gibi olanınız var mı ayrıca çocuğumuz yok ikimizde brbrimize guvenemidigmzxrn istemyoruz ama ikimiz de ayrılmak istemiyoruz.
Birbirinizi bulmuşsunuz. Ayrılmayın. Başkasına bela olmayın, çocuk da buna dahil...

Çocuk kısmına kadar üzülmüştüm ama sonrasında yazdığınız şeyler o kadar saçma ve yanlış ki üzülemedim artık. Sizin durumunuzda çoook kadın var ve hepsi aynı şeylerle kendini kandırıp boşanmıyor. Nasıl benzer konu bulamadınız bilmem. Her gün mutlaka açılıyor.

Lütfen olmayan çocuğunuza merhamet edin ve böyle bir evliliğe doğurmayın. Kendi hayatınızı harcayıp harcamayacağınız size kalmış.

Bir yandan boşanmak istiyor bir yandan cesaret edemiyor sevginize yenik düşüyorsunuz sanırım. Bu noktada çift terapisi almanızı tavsiye ediyorum. Belki siz ve eşiniz hatalı davranış örüntülerinizi fark eder, yeni kararlar alır bir yerden sonra düzelir huzur ortamını sağlarsınız. Belki yeterli doyuma güvene ulaştığınızda çocuk sahibi olmayı düşünürsünüz. Şimdi asla düzelmez huylu huyundan vazgeçmez kendine saygın mı yok boşan kurtul diyenler olacaktır, onları da dinleyebilirsiniz, ama benim tavsiyem ilk başta acaba şöyle mi yapsaydım düzelir miydi ah vah diye düşünmeye yer bırakmamanız, yani elinizden ne geliyorsa yaptıktan sonra buna karar vermeniz, Ve sinirlenirinize hakim olmanız. Sevgiler 🌸🌸

Seninde karşılık vermen biraz iki zıt kütüğün evlendiğini hissettirdi

Kesinlikle korunun.
Tartışma her ailede olur, ama siz birbirinizi gırtlaklıyorsunuz.
Bizim gibi olan var mı diye sormuşsunuz ;
Sizin gibi olanı vardır tabi. Daha beteri vardır ama bunların olması, yaşadığınız olayı normalleştirmiyor.
Yıllar geçtikçe , aranızdaki ilişki daha seviyesiz olacak , bu yorumumu unutmayın. 2 sene sonra gelin tekrar okuyun.
Bir ilişkide saygı bittiyse , tekrar inşa etmek çok zor .

Çocuk sağlam evlilikleri bile zorluyor, sizde 3.sayfa haberlerine düşersiniz.

Şimdiye kadar “evlilikte küçük şeylerden hep kavga ediyorduk, sonra çocuk geldi, aşkımızı anladık aramız düzeldi” diyen hiç yok. Tam tersine uykusuzluktan gözleri şişen eşler birbirlerine sarmaya başlıyor.

Sizin durumunuzda boğazıma sarıldı diyorsunuz, bu hızla giderseniz biriniz hapse öteki mezara girer.

Size önerim, boşanmak istemiyorsanız evleri acilen bugün ayırın. Sonra ikiniz de ayrı ayrı uzmana görünün zira ikinizde de öfke kontrolü problemi var.
Sorun çıktığında şiddet oluyor zira sorunları şiddet olmadan çözme inancı & becerisi eksik.

Ne zaman ki uzmanlar tamam der, o zaman çift terapisine geçersiniz.

Ayrılmak için belli ki sevginin bitmesini bekliyorsunuz ancak ne yazık ki bunu bekleyecek zamanınız yok, öncesinde ölme veya öldürme ihtimaliniz daha yüksek. Bugün hemen birbirinizden uzaklaşın.

Gerçek sevgi bu değil size yanlış öğretmişler.İyi gününde saçınızı okşayan el ,kötü günde boğazınıza sariliyorsa o sevgiden değil hayvanca ilişkiden , insanî hiç bir şey yok aranızda. Sexsde ,şiddette iç güdüsel.Birgun elinde kalır 3 sayfa haberi olursunuz.Kendinize yardım edecek tek kişi yine kendinizsiniz.....

Back
X