milletin aşkı da kavgayı da yaşaması zirvedeyse demek....Sevişirken boğazda kan toplama izi nedir ya, ben mi çok cahilim, anlamadım neyi kastettiğini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
milletin aşkı da kavgayı da yaşaması zirvedeyse demek....Sevişirken boğazda kan toplama izi nedir ya, ben mi çok cahilim, anlamadım neyi kastettiğini![]()
Hani sevişirken boynu boğazı biraz fazla emcükleyince kan oturur, morarır ya onu kastetmişSevişirken boğazda kan toplama izi nedir ya, ben mi çok cahilim, anlamadım neyi kastettiğini![]()
Ama sanki sevişmenin ön koşulu gibi yazmış. Herkes sevişirken birbirinin boğazını emmiyor ki. Milletin işi gücü var, insan içine çıkıyor.Hani sevişirken boynu boğazı biraz fazla emcükleyince kan oturur, morarır ya onu kastetmiş![]()
Saçmalamaaa emmeden sevişilir mi hiiçç ille de olacak o morlukAma sanki sevişmenin ön koşulu gibi yazmış. Herkes sevişirken birbirinin boğazını emmiyor ki. Milletin işi gücü var, insan içine çıkıyor.
Sizin gibiyiz diyen olunca rahatlayıp ohh tek değilmişiz devam edelim diyecektiniz yanidün benim gibi olan var mı diye bakmak istedm göremeyince hesap oluşturup braz içimi rahaylatmak istedm