4+1 beta 732 !

glshendgn88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
292
182
103
37
Geçen sene dış gebelik geçirdim tekrar dış gebe kalma olasılığım yüksekmiş dün aksam öğrendim acile gittim kahve rengi leke geldimişti adetim 2 gün gecikmiişti adete bir kala idarla öğrenmiştim ve kan tahlili dün aksama kadar yaptıramadım dün sağlık ocağında yaptırmıştım ama sonucu bugun alacaktım. Dün aksam da k.rengi leke gelince acile gittim ultrasonla alttan ve karından baktı hiç bişey görünmedi daha 2 gün geçmiş sizce görünmemesi normal mi? Kan da 732 çıktı iki gün gecikmeyle bu değer de normal mi doktor dış gebelik olabilir dedi rahim duvarında kalınlaşma yok dedi morelim çok bozukkk

732 değerle karından gözükmez zaten ama benüm 3500 ken gözüktü karından canım beklemek lazım inşallah dış gebelik değildir canım.benim de beta yüksekti 26 günde bir adet olurum 30.gün 1350 çıkmıştı benim doktorda çok şaşırmıştı

Ya doktor alttan kese görünmeyince gebelik yok gibi dedi rahim duvarlarında kalınlaşma yok dedi ama yine kana bakalım dedi ne salak bi doktora rastladım anlatamam daha iki günüm geçmiş hemem kese görülür mü kafam allak bullak oldu beta da 732 cıkınca şaşırdım kimi ikiz olabilir dedi. Merak ettiğim şey rahme tutunsaydı yerleşseydi dün alttan muayne de görünür müydü ? Yani kese ile yerleşme aynı şey mi?

Yarın aksam kan vericem 2 kat artma var mı diyr dün aksam doktor 2 gün sonra değerin 2 kat artarsa kese görünür dedi suan karın ve kasıklarımda ağrı var böyle beklemek cok zor

aaaa ne ilginç. ben batta test yaptım çift çizgiyi gördüm, hemen kan testi verdim 171 küsüratlı sonucu aldım doktora gittim, 2 gün sonra 432 olmuştu değer, çok güzel olduğunu söyledi. bu değer 1500 lere geldiğinde keseyi görebiliriz dedi.şu an sorun yok dedi.kese zaten hamileliği 35. gününde fln görülmesi gerekmiş.

Yarın aksam kan vericem 2 kat artma var mı diyr dün aksam doktor 2 gün sonra değerin 2 kat artarsa kese görünür dedi suan karın ve kasıklarımda ağrı var böyle beklemek cok zor
Benim 6.haftamda kese göründü, aslinda gec yumurtladigimi ve dogal olarak gec döllenme olduğunu bildiğim için 6hafta diyorum aslinda sata göre 7.haftada kese göründü aslinda canım. Yani kese için çok erken ama benim hcg 1500 civariydi kese göründüğünde.
Hadi umarım cok beklemezsin keseyi ama stres yapma, doktorundan da memnun degilsen baska doktora git, doktor önemli.

Benimde suan 31.günüm daha 5 haftalık olmadım beni şüphelendiren eğer tüplerimin birinde yerleşme olduysa değerim de yüksek gelişimi çok ilerde tahminimce suan kasıklarımda hafif derece ağrı da var korkuyorum her an tüplerde gerilme olur da patlar diye

ya bak bence bşuna evham yapıyorsun, ki doktorunda buna çanak tutmuş.daha pozitif doktora gitsen.Benim arkadaşımın değer benden binlerce fazlaydı :) Ama sorun yok. Ben bu sitede değer 14 olupta sağlıkla çocuğunu kucağına aldıklarını yazanlar gördüm. hamileliğinin 35. günü olmadan, hcg değerin 1500 üzerine çıkmadan zaten kese görünmez.

Bugün sağlık ocağıma gidicem sonuclarımı almaya bakalım dün öğlen verdiğim kan kaç cıkacak sabah 9 da sağlıl ocağında aksam 10 da hastanede kan verdim değerim ne kadar artmış 13 saatte ordan da anlaşılır. Bir kere dış gebelik geçirdiğim için 2.si olur diye cok telaşlıyım suan leke yok bu benim için iyi bir ihtimal

Haklısın dün doktorun azizliğine uğradım çok kötü bir doktordu iyi.bir doktor bulmam lazım

Cankm dis gebeligide o kadar takma kafana, bi akrabam gecirdi dis gebelik sonra normal gebelik ve çocuğu gayet saglikli su anda korkma o kadar, hersey iyi gider umarim senin için

İnşaallah canım. Sağlık ocagında dün sabah aldırdığım kan sonucum 538.42 çıktı dün aksam 10 aldırdığım kan 732 13 saatte yükselme böyle olmuş

Merhaba, değerinizin bu günde bu değerde olması anormal değil sanırım. Benim doktorum bat günü 1000 civarı olabileceğini söylemişti. Kese görünmemesi de doğal, çünkü bu değerlerde henüz görülebilir boyutta değildir. Ama rahimde kalınlaşma olmaması biraz sıkıntılı gibi olsa da, benim yaşadığım hamilelikte de değerim 1400 lerdeyken kese görünmeyince dış gebelik denildi. Ama değer 1700 ün üzerine çıkınca kese görünmüştü. Sizin ve bebeğiniz için hayırlısı olsun inş.

benimde suan 28 günlük yeni ögrendim beta ilk kan tahlilimde 433.1 çıktı ,kese için biraz beklemek gerek sanırım

Evet kese için erkenmiş bugun sağlık ocağınds ki doktorda öyle söyledi. İnanılmaz kasık ağrım başladı bugun umarım bebeğim rahmime yerleşmesinden kaynaklanıyordur adet sancısından bile fazşa bi kasık ağrısı bu

Canim benimde öyle oldu, 1 hafta 10 gün kadar baya yoğun ağrı, eşim yumuşak bisekilde sarilsa bile cok canim aciyordu, dedigim gibi 1 hafta 10 güne azalacak bu yoğun ağrı, ama 12.haftaya kadar yer yee agriyacak. Benim hala agrilar oluyo.

Evet arastırdım bu agrılar adet gecikmesinden sonra başlıyormuş rahim genişliyormuş falan filan ben bebeğimin kesesi göreyim kalp atışını duyayım o zaman hamileyim diyebileceğim gönül rahatlığı ile canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…