4, 5 Gün Ara Vermek

sunsea

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
7.255
8.968
398
İstanbul
Merhabalar, herkese iyi geceler

Benim sorunum şu: cinsel ilişkiye 4, 5 Gün kadar ara verdiğimiz de tekrar yapmak cok zor oluyor. Vajinam daralmıs oluyor. Kulağa cok sacma geliyor biliyorum ama girişte biber gbi yanıyor. Bir ertesi gün bir tık daha az acıyor ama normale dönmesi zaman alıyor. Daha önce de böyle oluyordu ama bu geceki acı cok daha fazla imiş gbi hissettim.

Enfeksiyon ya da mantar gbi bir durumum da yok. Sürekli kontrol ediyorum. Arastırdığımda ilk akla gelen mantar oluyor genelde kaşıntı ya da akıntıda bir değişiklik gözlemlemedim.

Bu tarz seyler yasayanlar var mı merak ettim. Şu sürecte hastaneye gidip muayene olmak da riskli geliyor acıkcası.

Şimdiden çok tşk ediyorum...

Fix cevap: Yeterince ıslanmıyorsundur. O vajinadan bebek çıkıyor.
Hayır ıslaklıkla ilgili bir sıkıntım yok. Gayet de istekli bir kadınım. Benim sorunum fizyolojik bir durum gbi görünüyor. Sadece böyle bir sorun yasayan varsa nasıl çözüm bulmuslar onu öğrenmek istiyorum aslında. Operasyon mu gerekiyor ya da bu tarz seyler için.

Bende öyleyim ya bir hafta ara verelim hemen girişte acı oluyor Daralmış gibi buda beni kasıyor ama iki günde bir yapınca o acı olmuyo mesela Bende şaşırıyorum bu duruma yalnız değilmişim

Aynı durum benim içinde geçerli. Çok dar demişti kadın doğumcu muhtemelen o yüzden yapısal birşey yani

Bende öyleyim her zaman değil ama coğu zaman vajina girişim dar ama fazla islaklik oluca aciliyor

Başlarda böyleydi benim. Şimdi daralttırsam mi diye düşünüyorum bazen. Daha doğum filan da yapmadım. 😑

Merhabalar, herkese iyi geceler

Benim sorunum şu: cinsel ilişkiye 4, 5 Gün kadar ara verdiğimiz de tekrar yapmak cok zor oluyor. Vajinam daralmıs oluyor. Kulağa cok sacma geliyor biliyorum ama girişte biber gbi yanıyor. Bir ertesi gün bir tık daha az acıyor ama normale dönmesi zaman alıyor. Daha önce de böyle oluyordu ama bu geceki acı cok daha fazla imiş gbi hissettim.

Enfeksiyon ya da mantar gbi bir durumum da yok. Sürekli kontrol ediyorum. Arastırdığımda ilk akla gelen mantar oluyor genelde kaşıntı ya da akıntıda bir değişiklik gözlemlemedim.

Bu tarz seyler yasayanlar var mı merak ettim. Şu sürecte hastaneye gidip muayene olmak da riskli geliyor acıkcası.

Şimdiden çok tşk ediyorum...
yalnız degılsın ama cok ıslandgım ıcın fazla sorun olmuyor

Bende öyleyim ya bir hafta ara verelim hemen girişte acı oluyor Daralmış gibi buda beni kasıyor ama iki günde bir yapınca o acı olmuyo mesela Bende şaşırıyorum bu duruma yalnız değilmişim
2 günde bir en sevdiğim sıklık cünkü ciddi manada zevk alabiliyorum. Diğer türlü acıdan zevk alamıyorum, eşim de üzülüyor demotive oluyor haliyle.

Islaklık ya da ön sevişme ile ilgili Bi sorun olsa keske. Normalde de en az 1, bazen 2 saat sevişebilen insanlarız. Böyle acılı dönemlerde hemen bitsin istiyorum mesela. Zevke değil acıya odaklanmış oluyorum.
Bazen ufak bir gerginlik bile vajina girişindeki kaslarin daha çok sikilasmasina neden oluyor . Bu yüzden de oluyordur. Veya bu durumu eşinize söylediniz mi . Belki onun bir etkisi oluyordur

Bazen ufak bir gerginlik bile vajina girişindeki kaslarin daha çok sikilasmasina neden oluyor . Bu yüzden de oluyordur. Veya bu durumu eşinize söylediniz mi . Belki onun bir etkisi oluyordur
İşte gergin ya da isteksiz değilim. Hatta seks yapmayı seviyoruz ikimizde. Ben acı cekince (yüzümden anlasılıyor) o da mutsuz oluyor tabiki , yani onunla ilgili bir durum da değil. Fizyolojik bir sıkıntı bu belli ki ama doktora da gidemiyorum.

Back
X