Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ara ara kasık agrılarım başladıSlm bende 6 haftalık hamileyim henüz hastaneye gitmedim kasık ağrılarm bir kaç gündür var bakalım senin nasıl gidiyor
Hayır gitmedim gelecek cumartesi gidicem bakalım hayırlısıyla görürüz inşAllahhhh. . 5 haftalık daha küçük bi belirtim yok yaniiii. Olur inşAllahBenimde bakalım gittin mi hastaneye peki gördün mü keseni
Benim bulantım hiç olmadı daha erken diyorlar yani bugün hiçbişeyim yok normal hissediyorum kendimi. Agrım felan yokBende gitmedim henüz benim de fazla belirtim yok mide bulantısı 1 hafta oldu geçti belim ve goguslerim agriyor o kadar bakalım hayırlısı
kişiden kişiye değişiyor demekki benimde dün vardı agrım bugün yok hiçbişeyim bende sık idrara çıkıyorum acaba dedim idrar yollarm enfeksiyonmu kaptı diye yarın idrar tahlili vericektim çünkü çok çıkıyorum var gibi hissediyorumBen kasik ağrısı ve sık idrara çıkma dışında hiç bir şey hissetmedim o haftalarda.
Merhaba bende 5 haftalık hamileyim kaşık ağrılarım çok fazla sisinde öylemiydi normal miBen kasik ağrısı ve sık idrara çıkma dışında hiç bir şey hissetmedim o haftalarda.
Bende yok ilk 4 haftada agrıdı ara ara sonraları geçtiMerhaba bende 5 haftalık hamileyim kaşık ağrılarım çok fazla sisinde öylemiydi normal mi
Benimde adet olacakmışım gibi ağırlarım ve göğüslerimde Ağrı var ,idrara çok sık geçiyorum[/QUOTHergün olmuyor adet olcak gibi agrılar bugün oluyor sonra geçiyor ? Ama idrara çıkma gerçekten geçmiyor
Bak o bendede. Var. sürekli temiz tutmak şartBende aşırı saç yağlanması oluyor
Normalde 3-4 günde bir yaglanirdi saçlarım şimdi tam 24 saatte sanki yikanmamis gibi oluyorBak o bendede. Var. sürekli temiz tutmak şart
Doktorum bugün bana kasık ağrıların olursa bundan iç diyerek progestan yazdı. Siz kullanıyor musunuz?Merhaba bende 5 haftalık hamileyim kaşık ağrılarım çok fazla sisinde öylemiydi normal mi
Ben kullanıyorum lekelenmem oldu diye vermiştiii. Ama kesinlikle kullan ihmal etmeDoktorum bugün bana kasık ağrıların olursa bundan iç diyerek progestan yazdı. Siz kullanıyor musunuz?
Henüz hiç ağrı yaşamadım gaz dışında. Ağrın olmadan kullanma dedi.Ben kullanıyorum lekelenmem oldu diye vermiştiii. Ama kesinlikle kullan ihmal etme