4 5 haftalık gebe olanlar ?

Merak etme canim bende boşuna kafama takmişim 4+5 di keseyi gördü bebegi gormedi doğru dün gittik herşeyi gördük Allaha cok şükür 7+5 olmuşum sende korkma :)
Çok sağol canım çok teşekkür ederim nasıl içimi rahatlattın sana anlatamam rabbim meleğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Kızlar benimde son adet tarihine göre hesapladığımda 5+3. İlk hamileliğim kürtajla sonuçlandığından doktora gitmeye korkuyorum. En azından 6. Haftaya kadar bekleyeyim diyorum kalp atışı için. Umarım hepimizin sonuçları beklediğimiz gibi olur.

Kızlar merhaba, bende sata göre 6+1 günlüğüm.. Perşembe gününe randevum var kalp atışı İçin.. sanırım 6+6 olacağız inşallah ..
Bu haftalarda kalp atışı görülür mü???
Çok stres yaptım , uykularım kaçıyor..

Çok sağol canım çok teşekkür ederim nasıl içimi rahatlattın sana anlatamam rabbim meleğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Amin canim benim sende tez zamanda bebişini, kalp atislarini görür duyarsin inşallah. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavusalim bebişlerimize :)

kızlar merhaba benim en son adet tarihim 21 aralık dün hamile olduğumu öğrendim haftası neye göre hesaplanıyor kan değerim 30 çıktı doktor daha çok yeni dedi telefondaki uygulamalar 4+1 gösteriyo anlayamadım ben ilk gebeliğim

Hanımlar kaçıncı denemede cift cizgiyi gördünüz gebelik için ozel birşeyler yaptınız mı cok merak ediyorum. Allah sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucaginiza almayı nasip etsin

Hanımlar kaçıncı denemede cift cizgiyi gördünüz gebelik için ozel birşeyler yaptınız mı cok merak ediyorum. Allah sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucaginiza almayı nasip etsin
Ovulasyon testi deneyebilirsin ilk denememde hamile kaldım ben

Ovulasyon testi deneyebilirsin ilk denememde hamile kaldım ben
Ben ovulasyon günümü anlıyorum akintidan kasiktaki agridan yumirta catlayinca hafif lekelenmemde oluyo hatta sağ mi sol mu onu da fark ediyorum bu ay 3. Denememiz olucak ve her ay herkes gibi bende tüm belirtileri yaşıyorum. Her ay daha rahat olucam bundan sonra diyorum ama kendimi engelleyemiyorum. Cevabınız için de teşekkür ederim.

Merhaba kızlar kaç haftalık hamile olduğunuzu nasıl hesaplıyorsunuz. İnternette en son adet tarihi baz alınarak hesaplanıyor ama ben doktora gittiğimde 4 haftalık daha demişti.En son adet tarihime göre 6 haftalık olması gerekiyor sizce nasıl hesaplanıyor

Merhaba kızlar kaç haftalık hamile olduğunuzu nasıl hesaplıyorsunuz. İnternette en son adet tarihi baz alınarak hesaplanıyor ama ben doktora gittiğimde 4 haftalık daha demişti.En son adet tarihime göre 6 haftalık olması gerekiyor sizce nasıl hesaplanıyor
Eğer son adet tarihini baz alırsan 40 haftalık gebelik suresi hesaplanarak doğum yapacagin zamanı öğrenirsin bunu da tam olarak ovulasyon gününü bilmek zor olduğu için yaparlar. Ancak ovulasyon gununuzu biliyorsaniz o tarihten itibaren 38 hafta hesaplayabilir Diniz.

Kizlar son 3 hcg degerlerim 372 421 497 dr dis gebelik olabilir dedi ama muayene ettikten sonra dis gebelik yok kucuk diye keseyide goremedi ya dusuk yapicaksin yada bebek tutunacak dedi boyle bir durumla karsilasan oldumu bebek tutundumu

Kizlar son 3 hcg degerlerim 372 421 497 dr dis gebelik olabilir dedi ama muayene ettikten sonra dis gebelik yok kucuk diye keseyide goremedi ya dusuk yapicaksin yada bebek tutunacak dedi boyle bir durumla karsilasan oldumu bebek tutundumu
Ben canım malesef kimyasalla sonuçlandı. Üzerinden 3 ay geçti hala adet de olamadım

Canım değerin iki günde bir olan değerse az katlanmış, bekle bakalım

Kızlar ben de 5 haftalık hamileyim. Fakat iç kanamam varmış:(( progestan başladım. Bir de kan uyuşmazlığım var. Bu haftada etkiler mi sizce?

Slm kızlar,bende 4haftalık sanırım bugün bat gününm,dün sabah beta hcg 201çıktı

Kızlar ben de 5 haftalık hamileyim. Fakat iç kanamam varmış:KK43:( progestan başladım. Bir de kan uyuşmazlığım var. Bu haftada etkiler mi sizce?
Pek fikrim yok ama Allah korusun canım etkilez diye düşünüyorum

Bat günün ne zamandı canım

Back
X