Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progesteron fitil mi kullandınız10 üzeri normal. benim 5+3te 13 küsürdü. sağlıklı gecti gebelik. 6+2 ve 10.haftalarda iki kez lekelenmem oldu ama rahimde kanama görülmedi. düsük önleyici kullandım 17.haftaya kadar.
evetProgesteron fitil mi kullandınız
Endişelenmeme gerek yok dimi.
evet
Aşko çok iyiKızlar ben cumartesi progestron baktırmıştım sonuç 28,38 çıkmış cumartesi günü reglime 3 gün vardı betamda 118 çıkmıştı iyi mi sizce progesteron kaç olmalı
Kaç olmalı hiç bilmiyorum ya regle 3 gün kala vermiştim 28 çıkmışAşko çok iyi
yok hayır endişelenmeyin. iyi iletişim kurduğunuz bir doktor bulun ve ne olursa söyleyin. ben lekelenmem olduğunda, en ufak sancım olduğunda falan hep iletişime geçtim doktorumla. çok sükür gebeliğim boyunca sorun yasamadım. bebeğim de sağlıklı doğduEndişelenmeme gerek yok dimi
Çok güzel şuan devlete gidiyorum ben bu hormon 1 2 günde falan yükseliyor mu yine cuma günü kan versemyok hayır endişelenmeyin. iyi iletişim kurduğunuz bir doktor bulun ve ne olursa söyleyin. ben lekelenmem olduğunda, en ufak sancım olduğunda falan hep iletişime geçtim doktorumla. çok sükür gebeliğim boyunca sorun yasamadım. bebeğim de sağlıklı doğdu
yükselebilir tabii ki. önemli olan referans aralığında olması. 10 veya 15 fark etmez. kanamanız ve sancınız yoksa hiç strese girmeyin.Çok güzel şuan devlete gidiyorum ben bu hormon 1 2 günde falan yükseliyor mu yine cuma günü kan versem
Merhaba, ben de ilk gebeliğimi öğrendiğimde devlet hastanesinde dahiliye bölümünden bakıldı 11,5 çıkmıştı 1 hafta sonra kadın doğum uzmanı özelde baktı 8,5 çıktı laboratuvar farkı da oluyor bilginiz olsun doktorum bana duphaston verdi değeri düşük gördüğü için 3 haftadır kullanıyorum çok şükür şu anlık bi problemim yok bebeğim de büyümüştü son gittiğimde size de doktorunuz düşük görürse yükseltmek için ilaç verebilir endişelenmeyin bebek sağlıklıysa bir problem olmayacaktır allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinYarından itibaren 5. Haftama gireceğim Progesteron 11 çıktı sizce nasıl
Çok teşekkür ederim 4+6 haftalık hamileyim o yüzden merak ettimMerhaba, ben de ilk gebeliğimi öğrendiğimde devlet hastanesinde dahiliye bölümünden bakıldı 11,5 çıkmıştı 1 hafta sonra kadın doğum uzmanı özelde baktı 8,5 çıktı laboratuvar farkı da oluyor bilginiz olsun doktorum bana duphaston verdi değeri düşük gördüğü için 3 haftadır kullanıyorum çok şükür şu anlık bi problemim yok bebeğim de büyümüştü son gittiğimde size de doktorunuz düşük görürse yükseltmek için ilaç verebilir endişelenmeyin bebek sağlıklıysa bir problem olmayacaktır allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Gittin mi kız doktoraKızlar ben cumartesi progestron baktırmıştım sonuç 28,38 çıkmış cumartesi günü reglime 3 gün vardı betamda 118 çıkmıştı iyi mi sizce progesteron kaç olmalı
Şuan doktorda sıra bekliyorum çok gerginimmm sen ne yaptınGittin mi kız doktora
Aşkooo evdeyim ben uzanıyorum işte haber ver bana sonraŞuan doktorda sıra bekliyorum çok gerginimmm sen ne yaptın
Hiç gerilme bana da haber verŞuan doktorda sıra bekliyorum çok gerginimmm sen ne yaptın
Ben 4+5 de ultrasona girdim alttan muayene ile kesem görüldü 7 mm di içinde yolk saç yoktu normal mi? Doktor daha erken dedi ama siz ne zaman gördünüzyükselebilir tabii ki. önemli olan referans aralığında olması. 10 veya 15 fark etmez. kanamanız ve sancınız yoksa hiç strese girmeyin.
benim doktorum ilk kontrolümde progesteron baktı sadece. bir kez de lekelenmem olunca acilde bakıldı. onun dısında hiç bakılmadı ama sorun da olmadı dediğim gibi. sizin içiniz rahat edecekse talep edin bakılsın tabii![]()