Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar adetim 6 gün gecikti. doktor bhcg testinden sonra vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü, biraz küçük ama normal aslında dedi. pek de açıklama yapmadı ama içime bir yumruk oturdu.. 5 haftalık gebesin tebrik ederim dedi.. acaba gidişatımda anormallik mi var?
Canım hayırlı olsun normal ultrasonda göremedi de mi vakinal baktı?
Bende iki hafta öğrendim bana da dedi çok küçük kesemiz dedi ama haftaya gelişecek çünkü çok yeni bir gebelik dedi içini ferah tut bi daha gittiğinde daha net görürsün ultrason fotosu verdi mi bile sana orda kesenin kaç cm olduğu yazar ilk haftalarda 3-4 cm anca olurmuş çünkü :))
Canım merhaba hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına alacağın günleri de görürsün inşallah.
Sen bazı şeyleri çok fazla kafana takıyorsun şimdiden bu kadar telaşlı olursan 9 ay nasıl geçecek be güzelim,
Herkesin gebeliği birbirinden farklıdır kimisi 5 haftada karın ultrasonuyla görür bebeğini kimisi 6. Haftada vajinal ultrasonla bile göremez.
Kaldı ki senin oldukça erken gebeliğin 1-2 haftaya keseni de, hatta kalp atışlarını da istediğin gibi görürsün canım benim merak etme.
Benden sana tavsiye kendini bu kadar yıpratma öyle miydi böyle miydi diye, sen güçlü kuvvetli ol ki bebeğin de güvenle, huzurla büyüyebilsin karnında.
cnm içimi nasıl ferahlattın bilemezsin çook dua ediyorum rabbime, geçen ay ki kimyasal gebelikten sonra hastanedeki doktorun hemşiresi bile herkese müjde etti kan değerimi :) sanki yakınımmış gibi sürekli çook iyi sonucun, burada biz neler neler görüyoruz biliyo musun çok iyi maşallah dedi durdu.. herkes sağolsun..
cnım sen bende 6 gun sonra evlenen arkaassın dımı gebelıgımızde aynı oldu bak ısallah saglıklı bı sekılde alırız sende benım gıbı cok dusunuyorsun ama hayırlısını saglıklısını dıle gerısıı allaha bırak ben ole yapıom dua edıyorum gerısı allahın takdırı cnm uzme cnını ben daha kesemı gormedım dogal olarak dusun 8 temmuzda bakıcak vajınal ulturason yaptırma dıyorlar nolaılır kı anlamadım?
cnm doktor bana vajinal ultrasonla baktı. hiç bir şey de olmadı. zararlı olsa kendisi bakmazdı. hiç de acı duyulacak birşey değil, doktor benim cinsel bölgeme bakmadı bile o kadar :) üzerimde örtü vardı bana yüzü hep ekrana bakıyordu ultrason cihazının ucunu vajinadan sokarken bile bana dönüp bakmadı yüzü hep ekrandaydı.. o yüzden ben çok rahattım
canım ıste her kafadan bısey cıkıyo dusuk tehlıkesı olurmus falan fılan ama dun abımın esı merak etme sadece ucunu sokuyo korkma bısey olmaz dedı 8 ınde bakılacak pekı bısey sorcam benım ılk beta hcg 40.41 dı ama baska tıp merkezınde sonra ıkı gn sonraa kendı doktorumda beta degerım 132.48 cıktı baska bı yerde farkedermı
farketmiyo cnm ben de başka bir yerde yaptırdım 2. sini. önemli olan gebelik haftanla uyumlu olması. adetimin geciktiği 3. gün çarşamba sabah 903 çıkımıştı. cumartesi sabah da 3660 çıktı. değerlerim çook güzel artmış 3 kat artmış hatta. gel gelelim kese biraz küçük dedi ama araştırmalarıma göre 6. haftada çok küçük olanlar olmuş. benim daha adetim gecikeli 6 gün olmuştu herkes daha erken kese görünmez gitme demişti ama ona rağmen kesem göründü çook şükür..
canım bende suan onu beklıorum ama benı ta dıger hafta pazartesı gel dedı acaba cuma gıtsem gozukurmu kı :) cok sukur kucagımızada almayı nasıp etsın rabbım saglıklı sekılde
canım şimdi farkettim hamiş olduğunu tebrik ederim gögüs olayını böylece doğruladık
Rabbim sana bağışlasın kuzunu içini ferah tut.bazen geç göründüğüde oluyor
maalesef benim için herşey yolunda gitmedi.melek annesi oldum.
canım benimde değerim 2721 idi vajinal zar zor bi kese gördü 4+6'larda hatta o kadar küçüktü ki doktor emin olamadı daha sonra değerim 6707.5 idi karından çok küçük kese göründü daha sonra 2 hafta sonrasına gün verdi.
gittim 8.haftasına girmesi gereken kese ultrasonda 4+6 günlük ölçüldü ve kalp atışı vardı.gelişimi 17-18 gün geriden geliyordu.
tekrar 10 gün sonrasına randevum vardı fakat 9.gün kahve lekelenmem oldu ve belirtilerim kusmam falan bi anda durdu doktor keseyi 7+4 olarak ölçtü arayı kapatıyor dedi ama kalp atışının durduğunu farketti.inanamadım başka 2 doktora gittik ama kalbi durmuştu meleğimin.kürtaj oldum şimdi hayatımda ilk defa duyduğum kısmi mol gebelikten şüpheleniyorlar.patoloji sonucu bekliyorum..![]()
hayırlı haberlerini bekliyorum cnm..Rabbim sağlık sıhhat versin meleğine
canım şimdi farkettim hamiş olduğunu tebrik ederim gögüs olayını böylece doğruladık
Rabbim sana bağışlasın kuzunu içini ferah tut.bazen geç göründüğüde oluyor
maalesef benim için herşey yolunda gitmedi.melek annesi oldum.
canım benimde değerim 2721 idi vajinal zar zor bi kese gördü 4+6'larda hatta o kadar küçüktü ki doktor emin olamadı daha sonra değerim 6707.5 idi karından çok küçük kese göründü daha sonra 2 hafta sonrasına gün verdi.
gittim 8.haftasına girmesi gereken kese ultrasonda 4+6 günlük ölçüldü ve kalp atışı vardı.gelişimi 17-18 gün geriden geliyordu.
tekrar 10 gün sonrasına randevum vardı fakat 9.gün kahve lekelenmem oldu ve belirtilerim kusmam falan bi anda durdu doktor keseyi 7+4 olarak ölçtü arayı kapatıyor dedi ama kalp atışının durduğunu farketti.inanamadım başka 2 doktora gittik ama kalbi durmuştu meleğimin.kürtaj oldum şimdi hayatımda ilk defa duyduğum kısmi mol gebelikten şüpheleniyorlar.patoloji sonucu bekliyorum..![]()
hayırlı haberlerini bekliyorum cnm..Rabbim sağlık sıhhat versin meleğine
Amin cnm.Rabbim sağlıklı sıhhatli meleğini sana bağışlasın canım sıkma canını pozitif düşün küçükte olsa toparlar ..canım çok üzüldüm yaane diyeceğimi bile bilemiyorum şu an çok kötü oldum. cnm benim 4+6 da kolay gördü keseyi gördük dedi. hatta eşim ekrandan bakmış kese bariz görülüyordu doktor biraz küçük dedi ama o kadar da değildi diyo anlıyomuş gibi. 15 gün sonra doktora muayeneye git dedi kaldı benim de 12 günüm işte..Allahım hayırlısını ver yarabbim..
canım cok uzuldum ısallah tez zamanda saglıklı bı bebgın olur bende ocak da kurtaj oldum ama bak gene gebeyım o yuzden ıcını ferah tut cok zor bı surec allah bana bı daha kurtaj vs yasatmasın cunku cok zor bısey allahıma her gun dua edıyorum lutfen bebegım benımle kalsın dıye saglıklı dogsun dıye o kadar cok dua edıyorum kı hayırlısını saglıklısını hepımıze ısallah
Amin cnm.Rabbim sağlıklı sıhhatli meleğini sana bağışlasın canım sıkma canını pozitif düşün küçükte olsa toparlar ..güzel haberlerini bekliyorum canım.o değildee sana demedim mi gögsünden dolayı kesin hamişsin diye inanması zor ama cidden gögüsten anlaşılıyor.
amin canım.Rabbim sanada sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin.kürtaj gerçekten zor.ben Allahtan ümidimi hiç bir zaman kesmedimvardı bundada bir hayır bu bebeğim mol gebelik sağlıksızdı.inş korunma sürem bitsin 2 ay sonra ilk randevum ona göre yine bir tedavi süreci ve bende bebeğimi sağlıcakla kucağıma alıcam inşallah![]()