4+6 haftalığım, doktor kesen biraz küçük dedi.

andean

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
1.214
319
123
Antalya
arkadaşlar adetim 6 gün gecikti. doktor bhcg testinden sonra vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü, biraz küçük ama normal aslında dedi. pek de açıklama yapmadı ama içime bir yumruk oturdu.. 5 haftalık gebesin tebrik ederim dedi.. acaba gidişatımda anormallik mi var? bu arada 6 günlük gecikmede bhcg 3660 çıktı.

evt cnm degerıne gore kesen kucuk benım 7 gun gecıkmıstı degerım 1000,00 cıktı 8,3mm dı oldu 5gun snr yanı ve 6+3 gunlukken kalp atıslarını tam net olmasada duydu ve kesem 22mm dı. pazrtesı tkrardn gıdcm ıns tam duyucaz. senın kesen kac mm ?? senın benden cok degerın yuksek mısal . ben bı kere kan verdım bı daha vermedım. ama herkesın bır olmuyo cnm .

yaa anlamadığım birşey çarşamba günü 903 çıkan değerim cumartesi günü 3660 çıktı. 2 katından daha fazla artmış ama kese biraz küçük dedi ama anormal olacak kadar değil dedi. ben de sordum hatta kaç mm çıktı dedim söylemedi bile..

hm degerın evet fazla artmıs . doktor degerını yuksek gorunce kese kucuk gelmıstır cnm ama korkma bnm kuzenımn 5 haftalıkken 3mm dı 8 haftalıkken kalp atıslarını duydular. sımdı masallah 5 aylık. takma kafana sıtresde yapma doktor sorun gorurse ztn soyler sana cnm.

ya doktora sorduğum halde neden söylemez ki boyutunu ben onu anlamadım. ama kesenin boyutuna bakarak 5 haftalık gebesin dedi. ben zaten 4+6 dayım bugün o zaman normal. çünkü bana sormadı bile 5 haftalık gebesin demeden önce son adet tarihimi.

cnm bende ılk gıttıgımde 5+5 mısım bana da kucuk bı kese var hamılesın ddı 5 gun snr gel ddı. banada soylemedı ama ultrasyon kagıdında yazıyodu. snr gttm 6+3 gunlukken kalp atısını bıle duydu pırıc tanesı kacarda kucukdu masallah ...:) bıde bnm 7 cm kısttım var sureklı gıttım ben agrım oluyo. cnm korkma bnde hıc son adet tarıhımı soylemedım bana kendı bu kadarlıksın ddı .bol bol sut ıc yogurt ye cnm .

valla cnm kağıdın üzerindeki verilerden de birşey anlamadım.. neyse cnm bekleyip göreceğiz artık Rabbim hayırlısını versin..

valla cnm kağıdın üzerindeki verilerden de birşey anlamadım.. neyse cnm bekleyip göreceğiz artık Rabbim hayırlısını versin..

amın cnm amın hıc ama kendını strese sokma. kagıtta mm yazan sagda kenarda yazar. bazısında 1.dıst mm fln gb cnm. neyse hyrlısı olsun rbbm saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns.

amın cnm amın hıc ama kendını strese sokma. kagıtta mm yazan sagda kenarda yazar. bazısında 1.dıst mm fln gb cnm. neyse hyrlısı olsun rbbm saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns.

cnm birimi bile yok inan TIS 0,4 TIB 0,4 MI 0,8 yazıyo. cnm cinsinden döksek yaklaşık 4 mm çıkıyor. 5. haftada 2-3 mm çıkması da normalmiş ama değerler bu mu ki bilemedim.

cnm birimi bile yok inan TIS 0,4 TIB 0,4 MI 0,8 yazıyo. cnm cinsinden döksek yaklaşık 4 mm çıkıyor. 5. haftada 2-3 mm çıkması da normalmiş ama değerler bu mu ki bilemedim.

cnm ddm ya benm kuzenımın oyledı snrda ıyı gelısdı bebek suanda 5 aylık oldu. hm snnkı farklıyms . hyrlısı olsun ıns cnmm.herkesın bır olmuyo tatlım.

cnm ddm ya benm kuzenımın oyledı snrda ıyı gelısdı bebek suanda 5 aylık oldu. hm snnkı farklıyms . hyrlısı olsun ıns cnmm.herkesın bır olmuyo tatlım.

öyle cnm. veren de Allah alacak olan da. Yüce rabbim hayırlısını versin. elimden sadece dua etmek gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…