- Emoji Skoru
- 586
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi Denizatilla23
Arkadaşlar ne gibi belirtiler ağrılar batmalar var heyecanlı bekleyiş tek olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ara ara adet olcak gibi ağrım oluyor5 aralıkta oldum hiç bi belirti yok şuan![]()
Dün benim de vardı ama gaz sancısı mı regl sancısı mı karıştı birbirine çok uzun sürmedi zaten geçtiBenim ara ara adet olcak gibi ağrım oluyor
Nasıl geçecek bu saçma sapan kendimizi dinlemeler :)Dün benim de vardı ama gaz sancısı mı regl sancısı mı karıştı birbirine çok uzun sürmedi zaten geçti
Bir bilsemNasıl geçecek bu saçma sapan kendimizi dinlemeler :)
Beni de eklediniz mi listeye 16 aralık5 aralıkta oldum hiç bi belirti yok şuan![]()
Canım liste diğer sayfada kontrol edeyimBeni de eklediniz mi listeye 16 aralık
Yok 2023 haziranda çift embriyo transferi oldum 6 aylıkkken ikizlerimi erken doğumla kaybettim şimdi tek embriyo transferi oldu ama ikizlerimdeki hiç bir şeyi hatırlamıyorum sadece bel ağrısı çok vurmuştu 5. Günü transferinBir bilsemSizin kaçıncı gün embriyosu ilk denemeniz mi
Uzanmayın ilk üç ay hiç bir yere4 Aralık Transfer tarihim.. Sabah dizlerimin üstünde koltuğa çıkıp güneşliği açtım yani kollarımı çok yukarı da kaldırmadım o pozisyondan sonra sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı vurdu geçti birkaç kere ondan 10 dk sonra tekrar oldu 1-2 kere daha başka da belirti yok iki gündür
5. Gün pgtli embriyoBir bilsemSizin kaçıncı gün embriyosu ilk denemeniz mi
5.gün embriyosu muyduBeni de eklediniz mi listeye 16 aralık
Test gününüz ne zaman listeye ekleyelim5. Gün pgtli embriyo
Ah kıyamam başınız sağolsunYok 2023 haziranda çift embriyo transferi oldum 6 aylıkkken ikizlerimi erken doğumla kaybettim şimdi tek embriyo transferi oldu ama ikizlerimdeki hiç bir şeyi hatırlamıyorum sadece bel ağrısı çok vurmuştu 5. Günü transferin
AminAh kıyamam başınız sağolsuninsallah bu defa sağlıkla kucagınıza alırsınız
Uzanmadım aslında göğüs hizamda yukarı kaldırdım kolumu yani saçımı toplar gibi kaldırmışımdır en fazla.. insan paranoya olur bu şekilde ya sürekli düşüne düşüne kafayı toptan sıyırıcam en sonundaUzanmayın ilk üç ay hiç bir yere
Evet 4ab5.gün embriyosu muydu
Tamamdır ekledim listeyeEvet 4ab