• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 ARALIK TRANSFER OLANLAR

5 aralıkta oldum hiç bi belirti yok şuan 🤷🏼‍♀️

4 Aralık Transfer tarihim.. Sabah dizlerimin üstünde koltuğa çıkıp güneşliği açtım yani kollarımı çok yukarı da kaldırmadım o pozisyondan sonra sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı vurdu geçti birkaç kere ondan 10 dk sonra tekrar oldu 1-2 kere daha başka da belirti yok iki gündür

Bir bilsem 😂 Sizin kaçıncı gün embriyosu ilk denemeniz mi
Yok 2023 haziranda çift embriyo transferi oldum 6 aylıkkken ikizlerimi erken doğumla kaybettim şimdi tek embriyo transferi oldu ama ikizlerimdeki hiç bir şeyi hatırlamıyorum sadece bel ağrısı çok vurmuştu 5. Günü transferin

4 Aralık Transfer tarihim.. Sabah dizlerimin üstünde koltuğa çıkıp güneşliği açtım yani kollarımı çok yukarı da kaldırmadım o pozisyondan sonra sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı vurdu geçti birkaç kere ondan 10 dk sonra tekrar oldu 1-2 kere daha başka da belirti yok iki gündür
Uzanmayın ilk üç ay hiç bir yere

Yok 2023 haziranda çift embriyo transferi oldum 6 aylıkkken ikizlerimi erken doğumla kaybettim şimdi tek embriyo transferi oldu ama ikizlerimdeki hiç bir şeyi hatırlamıyorum sadece bel ağrısı çok vurmuştu 5. Günü transferin
Ah kıyamam başınız sağolsun 😢 insallah bu defa sağlıkla kucagınıza alırsınız

Uzanmayın ilk üç ay hiç bir yere
Uzanmadım aslında göğüs hizamda yukarı kaldırdım kolumu yani saçımı toplar gibi kaldırmışımdır en fazla.. insan paranoya olur bu şekilde ya sürekli düşüne düşüne kafayı toptan sıyırıcam en sonunda 😂

Back
X