- Konu Sahibi ozlemgundogan
-
slm arkadaslar aranıza yenı katılıyorum bu benım 4. asılamam bundan oncekılerde başarılı olamadım ama hala unutluyum eşim ve bende hiç bis sorun yok ama 3 senedir cocugumuz olmuyor ilac tedavılerı asılamalar derken ıyıce yıprandım artık martın 21 ınde yaptırdım asılamamı ve 4 nısan test gunum merakla sabırla beklıyorum kasık agrım ve bel agrım dısında baska hıcbır belırtı yok aceba bu aydamı tutmıyck cok korkuyorum tutmycak dıe uudum azalmaya baslıyor yavas yavas
slm arkadaslar aranıza yenı katılıyorum bu benım 4. asılamam bundan oncekılerde başarılı olamadım ama hala unutluyum eşim ve bende hiç bis sorun yok ama 3 senedir cocugumuz olmuyor ilac tedavılerı asılamalar derken ıyıce yıprandım artık martın 21 ınde yaptırdım asılamamı ve 4 nısan test gunum merakla sabırla beklıyorum kasık agrım ve bel agrım dısında baska hıcbır belırtı yok aceba bu aydamı tutmıyck cok korkuyorum tutmycak dıe uudum azalmaya baslıyor yavas yavas
canım inşallah bu kez olur, ama buda olmazsa artık neden tüp bebek düşünmüyosunuz ?
inşallah bu defa olur özlem.ben 2.aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum bu da olmazsa napacağımı tam olarak bilemiyorum henüz.
cok yıprandım canım vucudum beynım cok yoruldum artık ınsallah olur ama olmazsa dusunuyorum artık tup bebek tabı once bıraz kendıme vakıt ayırıcam bır kac ay durup sonra dusunuyorum acıkcası tup bebek
cnm ınsallah senınde benımde ve tum bebek bekleyenlerın tutar 5 gun var benım sonucumu ogrenmeme 1 haftadan uzun suredır kasık agrılarım var daha dogrusu anı bı hareket yaptıgımda ıgne batar gıbı oluyo canım yanıyo bakalım ınsallah bebek habercısıdır bunlar senın ne kadar oldu asılama yaptıralı sonucunu ne zaman ogrenceksın
bugün son günün özlemgundogan umarım hayırlı haberler ile gelirsin bizlere
sanırım tutmadı ya az once tuvalete girdim peceteye sildim sarımsı renkte leke vardı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?