Aşılama 4. Aşılamam ama laha umutluyuummm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ozlemgundogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
32
0
86
38
İzmir
slm arkadaslar aranıza yenı katılıyorum bu benım 4. asılamam bundan oncekılerde başarılı olamadım ama hala unutluyum eşim ve bende hiç bis sorun yok ama 3 senedir cocugumuz olmuyor ilac tedavılerı asılamalar derken ıyıce yıprandım artık martın 21 ınde yaptırdım asılamamı ve 4 nısan test gunum merakla sabırla beklıyorum kasık agrım ve bel agrım dısında baska hıcbır belırtı yok aceba bu aydamı tutmıyck cok korkuyorum tutmycak dıe uudum azalmaya baslıyor yavas yavas

merhaba inşallah aşılaman tutar ve bebeğine kavuşursun.bende ege ünv.de martın 24 aşılama yaptırdık bendede eşimdede sorun yok ama bizimde 3 senedir olmuyor 6 nisanda test te belli olacak bakalım.Allah bebek özlemi çekenlere sağlıklı bebekler nasip etsin.bende hiç bir belirti yok ağrı falan hissetmiyorum.benim 1.aşılamam olacak siz nerede yaptırdınız.

ben ozel irembede yaptırdım ınsallah tutar rabbım kucaklarımızı daha fazla bos bırakmasın artık. cok zor bı bekleyiş yaa ınşallah butun bebek bekleyenler bebek sahıbı olur

INsallah hayirlisi ile tutar sag salim kucagina almak nasip olur canim

inşallah allah bbek sahibi olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın mis kokulu bebeklerini bian önce alsın kucaklarına

inşallah bu defa olur özlem.ben 2.aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum bu da olmazsa napacağımı tam olarak bilemiyorum henüz.

canım inşallah bu kez olur, ama buda olmazsa artık neden tüp bebek düşünmüyosunuz ?

cok yıprandım canım vucudum beynım cok yoruldum artık ınsallah olur ama olmazsa dusunuyorum artık tup bebek tabı once bıraz kendıme vakıt ayırıcam bır kac ay durup sonra dusunuyorum acıkcası tup bebek

inşallah bu defa olur özlem.ben 2.aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum bu da olmazsa napacağımı tam olarak bilemiyorum henüz.

cnm ınsallah senınde benımde ve tum bebek bekleyenlerın tutar 5 gun var benım sonucumu ogrenmeme 1 haftadan uzun suredır kasık agrılarım var daha dogrusu anı bı hareket yaptıgımda ıgne batar gıbı oluyo canım yanıyo bakalım ınsallah bebek habercısıdır bunlar senın ne kadar oldu asılama yaptıralı sonucunu ne zaman ogrenceksın

cok yıprandım canım vucudum beynım cok yoruldum artık ınsallah olur ama olmazsa dusunuyorum artık tup bebek tabı once bıraz kendıme vakıt ayırıcam bır kac ay durup sonra dusunuyorum acıkcası tup bebek

canım bencede ara ver ben aşılamadan önceki ay ara vermiştim kafam rahattı ama aşılama olunca ümit ediyosun tabi, olmayınca hayal kırıklığı birde benim ilk aşılamaydı Allah sana sabır versin, beklemek ve sonrası olumsuz olunca insan çok üzülüyo.. inşallah bu kez aşılaman tutmuştur, tutmadıysada üzme kendini bak bahar geldi biraz gez düşünme bunları kafanı rahatlat ondan sonra devam et.. İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda..

benim bugün 7. günüm 7 nisanda test yaptıracağım.kasıklarımda batmalar bendede oluyor ama ben çok umutlanmıyorum.bu defa çok ilaç kullandım çünkü belki ondandır diye düşünüyorum.inşallah ikimizinde sonuçları çok güzel olur.

bugün son günün özlemgundogan umarım hayırlı haberler ile gelirsin bizlere

inşallah güzel haberler alırım yarın pek umudum yok ama bakalım artık 1 haftadır karnımın alt kısmında agrı var adet olckmısım gıbı hıc ole lekelenmem falanda yok bakalım hayırlısı yaa inşallah bu sefer olur artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…