Bebek Beslenmesi 4. ay bebegime bebelac mamalarindan veriyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

YogunGeciyor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
59
14
98
Bebegim evde cam rende ile rendeledigim meyveleri yemedi. Bebelacin 4. Ay baslayan meyvelerinden aldim onu cok sevdi. Bunlar cam kavanozlarda katki maddesiz gidalar. Sizlerde ayni yontemle bebeginizi doyurdunuz degil mi

kavanozdaki püreler çok daha akışkan ve pütürsüz. benim kızım da onu daha çok sevdi. ben yeni başladım ve bundan sonra da vereceğim. arkadaşlarım hep yedirdiler çocuklarına kavanoz mama ve gayet sağlıklılar maşallah :)

kavanozdaki püreler çok daha akışkan ve pütürsüz. benim kızım da onu daha çok sevdi. ben yeni başladım ve bundan sonra da vereceğim. arkadaşlarım hep yedirdiler çocuklarına kavanoz mama ve gayet sağlıklılar maşallah :)
Doktor ozellikle evde kendiniz yapin demisti bh yuzden bebelac mama verirken cok huzursuz oluyodum ama baskalarinimda ayni yontemle ilerledigini gorunce seviniyorum..:)

Doktor ozellikle evde kendiniz yapin demisti bh yuzden bebelac mama verirken cok huzursuz oluyodum ama baskalarinimda ayni yontemle ilerledigini gorunce seviniyorum..:)
öyle bir zamandayız ki kavanozdaki meyveye daha çok güveniyorum marketten aldığım meyveden. en azından bu mamaların kontrolü falan yapılıyor. ayrıca şimdi mevsimi olmayan şeyler de yedirebiliyoruz bu sayede.

öyle bir zamandayız ki kavanozdaki meyveye daha çok güveniyorum marketten aldığım meyveden. en azından bu mamaların kontrolü falan yapılıyor. ayrıca şimdi mevsimi olmayan şeyler de yedirebiliyoruz bu sayede.
ben de öyle düşündüğüm için ek gıdaya başladığım ilk aylar kavanoz maması vermiştim. onlar kontrolden geçiyor bizim aldığımız meyvelerin çoğunda fazla tarım ilacı ya da hormon var. kavanoz meyve pürelerini kaşık mamasıyla karıştırıp veriyordum oğlum sevmişti. onu da deneyebilirsiniz.

ben de öyle düşündüğüm için ek gıdaya başladığım ilk aylar kavanoz maması vermiştim. onlar kontrolden geçiyor bizim aldığımız meyvelerin çoğunda fazla tarım ilacı ya da hormon var. kavanoz meyve pürelerini kaşık mamasıyla karıştırıp veriyordum oğlum sevmişti. onu da deneyebilirsiniz.
ikisini karıştırmak iyi fikir. teşekkürler :)

Bebelac yerine milupa ya da hipp tercih edin.Organik tarımla yetiştiriliyor ve katkısız oluyor.

Paketli hiçbir ürünü bebeğinize vermeyin ve güvenmeyin.Daha yeni hero baby ve milupa tahıllı kaşık mamalarında gdo çıktı.Daha önce hippte de bulunmuş yurtdışında.Bunlar bulunanlar.Kimbilir diğerlerinde neler var.
Kaldı ki bebek pütürlüye alışmalı,ilk başta reddedecek zamanla alışıp yiyecek.Burada önemli olan hemen ek gıdayı bol bol yemesi değil,yemek yemeyi öğrenmesi.Kısacası yanlış yapıyorsunuz.

Kesinlikle arkadaşa katılıyorum 5 aylık bebeğime doyumluk değil tadimlik meyve püresi yoğurt veriyorum sadece bir yemek kaşığı kadar bazen o bile olmuyor. 6. Aydan sonra bu miktar artırılabilir. Ayrıca ne olursa olsun markası organik veya değil markette satılan ürünlerde raf ömrü olsun diye illaki katkı maddesi koyuyorlar. Kimse sizin bebeginizin sağlığını sizin kadar düşünmez herkes kazandığı paraya bakar. Kısacası evde yapın daha az katkısız olsun. Daha sağlıklı olsun yazık bebeginize.

Back
X