4. ay Burnum çok şişti ve çok ağrıyor....

adlara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
3
0
86
49
Sakarya
4 ay önce ameliyat oldum. Mükemmel bir operasyon geçirdim. Normal derecede şişlik oldu ve hiç morarma olmadı. bu güne kadar da çok güzel geçirdim günlerimi. Fakat 4 ay sonra burnumun ucu bir anda acımaya ve şişmeye başladı. El süremi yordum. Sivilce çıkacak herhalde dedim. Ama 2 hafta oldu ne sivilce var neden başka bir şey. Dün doktorumu aradım anlattım sağ olsun hemen kontrole gelmemi söyledi, gittim hiç el sürmediğim için,normal kullanmadığım için bu şişlik ve ağrı olmuş. Oynamamı ve normal kullanmaya başlamam gerektiğini zamanla geçeceğini söyledi. Bende dünden beri hafif oynayabildiğim kadar oynadım masaj yaptım bugün daha beter şişti ve ağrı çoğaldı. Artık ağrı gözlerime ve başıma vuruyor. 4 ay sonra böyle bir şey yaşamam normal mi arkadaşlar yaşayan ınız var mı acaba. Şimdiden teşekkür ederim.:KK61:

uca içerden dikiş falan atıldıysa enfeksiyon olabilir mi dicem ama imkansız gibi geldi ki zaten doktorun da bişey yok demiş. ağrının artması gözlerine falan vurması tuhaf, acaba gözlerdeki ağrın psikolojik olabilir mi? Umarım ciddi bişey yoktur.

Benim burnum 1 aylik masaja başlarken ilk elimi surdugumde aci oluyor ama 1 dk sonra iyice yumusuyor ve agri magri kalmiyor drun hakli diyeceğim ama agrinin iyice artmasi felan enteresan gercekten burnuna darbe felan almadinda sanirim bi kac gun ellemeye masaja devam et bakalim belki ellemedigin icin suan psikolojik bisey yasiyordursun

Dün gece acillik oldum dayanamadım. iğne ve kan tahlili yaptılar. enfeksiyon olduğunu söylediler. nasıl ve niye oldu bilmiyorum ama oldu işte. şimdi antibiyotik tedavisine başladım. doktorumuda aradım bilgi verdim. oda bunca aydan sonra olmasına çok şaşırdı. ilaçları kullanıcam bakalım. başınıza böyle birşey gelirse (ki inşallah gelmez ) bilginiz olması açısından yazmak istedim arkadaşlar. dikkatli olun. ben ameliyat sonrası böyle bir ağrı çekmedim.

Dün gece acillik oldum dayanamadım. iğne ve kan tahlili yaptılar. enfeksiyon olduğunu söylediler. nasıl ve niye oldu bilmiyorum ama oldu işte. şimdi antibiyotik tedavisine başladım. doktorumuda aradım bilgi verdim. oda bunca aydan sonra olmasına çok şaşırdı. ilaçları kullanıcam bakalım. başınıza böyle birşey gelirse (ki inşallah gelmez ) bilginiz olması açısından yazmak istedim arkadaşlar. dikkatli olun. ben ameliyat sonrası böyle bir ağrı çekmedim.
sinüslerin tıkanmış olmasın sakın. o cunku gözlere vururmuş. burun ameliyatlarıda doktorun o kısmı atlaması çok sakıncalı. bence bunu da aklında bulundur. tekrar ameliyat olabilirsin bu durumda. geçmiş olsun

Evet aklima gelen buydu ama doktor gordugu icin ve baska sebepler siraladigi icin ihtimal vermemistim.
Umarim ciddi bir sorun olusmaz. Gecmis olsun.

Back
X