Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saol1 senenin dolmasını bekle
Biliyorum insan onca acıdan sonra mükemmel bir sonuç görmek istiyor ama kolay değil yeni burun şeklinin oturması
Ben de deli gibi panik oluyorum aslında kafama bir şey takıp konu konu geziyorum ama kendini yıpratma böyle
Bekle 6ay daha geçsin Allah'ın izniyle tüm ödemler gitsin
Üzülme
Tesekkur ederim4 ay sisligin gecmesi icin az bir zaman ama.
Ve sizin burnunuz hala sis.
Yamukluk degil o bence sislik bir tarafi diger tarafina gore daha sis,1 yil gecsin once sknti yapmayin simdilik.
Şişlik geçer ama yamukluk zor kuzucum. Benim 1 basit 3 burun ameliyatı oldum. Hatta bugün dikişlerim alındı, burun ucum hala top gibi hafif yamuk. Burun deliklerimi düzelttirdim. Ama seninki biraz zor düzelir gibi
Tatlım bende aynı durumdayım düzelmez artık ki 4 ay bence kısa bi süre değil şişliğin %70-80 ni iniyor ama orantısız şişlik veya ödem bile olsa bu kadar eğri durmaz. Benim doktorum kabul etti zaten eğriliğin artık düzelmeyeceğini revizyon önerdi ama kendisine olmayacağım. İnşallah 1. Yılım dolunca başka doktora olcam.
Valla sen nasıl iyi hissedeceksen onu yaptır önemli olan senin mutluluğunBende artik dusunmuyoyum ameliyat belki dolgu yaptiririm
Merhaba...Benim 7 ay oldu ve burun deliklerim igrenc otesi biri anyaya biri konyaya bakiyor burun ucuda iri ben geccegini dusunmuyorum malesef
durumda bir değişme var mı şu an benim de sizin ki gibiResimli.....Eki Görüntüle 1991158