4 ay oldu burnum hala yamuk

01esra01

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
31
2
6
29
Merhaba ben 4 ay once burun estetigi oldum ve burun ucum tepeden bakildiginda sola dogru uzun mu desem yamuk mu desem boyle olup sonradan duzelen var mi

Resimli..... 20170504_083804-1.webp

1 senenin dolmasını bekle
Biliyorum insan onca acıdan sonra mükemmel bir sonuç görmek istiyor ama kolay değil yeni burun şeklinin oturması

Ben de deli gibi panik oluyorum aslında kafama bir şey takıp konu konu geziyorum ama kendini yıpratma böyle

Bekle 6ay daha geçsin Allah'ın izniyle tüm ödemler gitsin
Üzülme

4 ay sisligin gecmesi icin az bir zaman ama.
Ve sizin burnunuz hala sis.
Yamukluk degil o bence sislik bir tarafi diger tarafina gore daha sis,1 yil gecsin once sknti yapmayin simdilik.

1 senenin dolmasını bekle
Biliyorum insan onca acıdan sonra mükemmel bir sonuç görmek istiyor ama kolay değil yeni burun şeklinin oturması

Ben de deli gibi panik oluyorum aslında kafama bir şey takıp konu konu geziyorum ama kendini yıpratma böyle

Bekle 6ay daha geçsin Allah'ın izniyle tüm ödemler gitsin
Üzülme
Çok saol

Şişlik geçer ama yamukluk zor kuzucum. Benim 1 basit 3 burun ameliyatı oldum. Hatta bugün dikişlerim alındı, burun ucum hala top gibi hafif yamuk. Burun deliklerimi düzelttirdim. Ama seninki biraz zor düzelir gibi

Tatlım bende aynı durumdayım düzelmez artık ki 4 ay bence kısa bi süre değil şişliğin %70-80 ni iniyor ama orantısız şişlik veya ödem bile olsa bu kadar eğri durmaz. Benim doktorum kabul etti zaten eğriliğin artık düzelmeyeceğini revizyon önerdi ama kendisine olmayacağım. İnşallah 1. Yılım dolunca başka doktora olcam.

Tatlım bende aynı durumdayım düzelmez artık ki 4 ay bence kısa bi süre değil şişliğin %70-80 ni iniyor ama orantısız şişlik veya ödem bile olsa bu kadar eğri durmaz. Benim doktorum kabul etti zaten eğriliğin artık düzelmeyeceğini revizyon önerdi ama kendisine olmayacağım. İnşallah 1. Yılım dolunca başka doktora olcam.

Bende artik dusunmuyoyum ameliyat belki dolgu yaptiririm

Benim 7 ay oldu ve burun deliklerim igrenc otesi biri anyaya biri konyaya bakiyor burun ucuda iri ben geccegini dusunmuyorum malesef
Merhaba...
Tabikide burnunuzun duzelecigini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz cunku yapan doktorunuz iyi bir ameliyat yapamamis.Ben oldum 1 yil once burnum kirikti ve yamuktu usten cikintilar vardı.cok iyi bir doktor buldum ve cok memnun kaldim ve benim tavsiyemle 5 arkasim dahi oldu.onlarda cok memnun kaldi saglikli bir burun icin bizler cok mutluyuz.Eger sizlerde mutlu ve saglik bir buruna sahip olmak istiyorsanız muayene ve rendevu hatti ile iletisim kurabilirsiniz detaylar icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba...
Tabikide burnunuzun duzelecigini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz cunku yapan doktorunuz iyi bir ameliyat yapamamis.Ben oldum 1 yil once burnum kirikti ve yamuktu usten cikintilar vardı.cok iyi bir doktor buldum ve cok memnun kaldim ve benim tavsiyemle 5 arkasim dahi oldu.onlarda cok memnun kaldi saglikli bir burun icin bizler cok mutluyuz.Eger sizlerde mutlu ve saglik bir buruna sahip olmak istiyorsanız muayene ve rendevu hatti ile iletisim kurabilirsiniz detaylar icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl oldu geldigi sonuç bu hala biraz yamukluk var ama icinde sislikte var azicik hala oturmadı sanırım burnumu sildikce hafiften kanamalar oluyo belki bu yuzden sislikler duzelmedi

Eklentiler

• 20180102_104314-1.webp
    20180102_104314-1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 1.044
Back
X