4 ay önce ameliyat oldum burnum yamuk

kalakaldm

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
39
6
16
Herkese günaydın 4 ay önce burun ameliyatı oldum sağ göz pınarımın orda şişlik vardı doktor ödem kalın derilisin biraz geç gider dedi orası hala şiş ve önden bakıldığında burnum yamuk sizce düzelir mi

Ödem tek tarafta kalmış olabilir biraz yamuk duruyor ya da elini yanağına koyduğun için olabilir

Ödem tek tarafta kalmış olabilir biraz yamuk duruyor ya da elini yanağına koyduğun için olabilir
Yok her türlü ön profilden böyle duruyo üst tarafta da çıkıntı oluştu ilk ay o tarafa masaj yaptım kan oturdu doktor da yapma artık kendiliğinden geçmesini bekle demişti

Benim bundan daha beterdi doktorum yamuk olan tarafın tersıne dogru yat dedı gece ödem bi tarafımda daha çok vardı suan hafıf ınmeye basladı sukur ki bide biz yamuklugu farkedınce hemen masaj önerdı doktorum

Benim bundan daha beterdi doktorum yamuk olan tarafın tersıne dogru yat dedı gece ödem bi tarafımda daha çok vardı suan hafıf ınmeye basladı sukur ki bide biz yamuklugu farkedınce hemen masaj önerdı doktorum
Yaa bende masaj yaptım bi ara kan oturdu yaptığım yere bırak demişti 6.ay kontrolünde soracam bakalım ne diyecek benim ilk ay kontrolünden beridir sağ tarafımdaydı tavsiyesiniz için teşekkür ederim bende öyle yapayım kontrole kadar

Back
X