Doğuma Hazırlık 4.ayda amuda kalkıpta mı emzirsek acaba ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

desert_roseses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
359
6
68
Bursa
arkadaşlar kızım 4. ayına girdi ve biz inanılmaz biçimde bir savaş haline geçtik.3 aydır memeyi karşıdan görüp kapan,1,5 ay boyunca herkesin seni emzik yerine kullanıyor bu kadar emzirme dediği yavrum ne olduysa şimdi emerken çığlık çığlığa ağlıyor.bağırıyor.başını aşırı şekilde geri atıyor vücudunu geriyor.yatarak,ayakta.o yatıp ben üstten eğilerek yani denemediğim şekil kalmadı.çok üzülüyorum emmeyi bırakacak diye.sırf 6 ay beni emsin diye işe başlamadım ücretsiz izne ayrıldım.doktor kontrolünde kilosu iyiydi. internetten biraz araştırma yaptım.dönemsel olabilir diyenler vardı.peki sizlerde durum nasıl.ya da aynı sıkıntıyı yaşayanlar oldu mu? ne önerirsiniz.

konu baslıgı cok hos olmus:))
canım baslıgı okuyunca hemen anladım ewet bebekler dönemsel ve büyüme atakları seklinde bunları yapabiliyor sen sürekli denemeye dewam et kazanacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…