4. Ayda bulantı!!

Senacaform

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
116
61
13
30
bayanlar merhaba. Acil yardım gereken bir konu açtım. Ben 13 haftayı bitirmek üzereyim. Fakat bu zamana kadar hiçbir mide bulantısı belirlisi yokken son 1 haftadır sürekli boş öğürmeler yaşıyorum. Her an gelebiliyor sabah akşam gece. Farketmiyor. Aranızda benim gibi olan varmı. Normal midir acaba ????

Daha dün bi jinekoloji sitesinde, bazı kadınların 2.trimesterda bulantıları olur diye okudum. Bence normal. Kanaman, lekelenmen yoksa doktor randevuna kadar rahat ol derim. Çok kötü hissediyorsan git bi ultrasona kalbini dinle minnoşunun :nazar::nazar::KK200:

Daha dün bi jinekoloji sitesinde, bazı kadınların 2.trimesterda bulantıları olur diye okudum. Bence normal. Kanaman, lekelenmen yoksa doktor randevuna kadar rahat ol derim. Çok kötü hissediyorsan git bi ultrasona kalbini dinle minnoşunun :nazar::nazar::KK200:
Bende korkuyorum kusmam yok ama boş boş öğürmelerim çok. Ptsi ikili tarama sonuçları için gideceğiz o yüzden beklemedeyim. Hayrolsun :))

Ben oğluma hamileyken son ay hep istifra ettim 8 ay hiç bulantım olmadı hiç belli olmuyor bu işler canım içini ferah tut

Ben 13. Haftaya gidim ve 1.5 aydir cektigimi anlatamam. Ogurtu kusma. Sürekli raporluyum ve sanirim yarin hastane yatircaklar. Kokuya karsi hassasiyetim ise hat safhada

Of of ben onu başından çekiyorum üstelik kusmali olanından geçmiş olsun cnm ama doktora git bnde normal normal hamileyim snucta dedim gtmedim hiçbişey yiyemez oldum vücut şu kaybetti kas kaybetti 8 kilo verdim şuanda daha iyi 13 haftalık ama bulanti hapı kullanmasa bulantim oluo yine bunda şükür

normaldir bende ilk 3 ay kokuya hassasiyet ve ogurme vardi ama sonra o gunlerimi arar oldum suan sabahlari su bile icsem cikiyo vitamin haplarini bile icemiyorum kahvalti zaten benim icin cile aksamustu den sonra geciyor ama 5 ayi bitirdik daha tamamiyla gecmedi allah yardim etsin valla bu ogurme bulanti mahvediyo insani

Kızlar bende hiç yoktu şimdiye kadar sma artık var ve çok zormuş boş boş öğürüyorum bu ne demek inşallah çabuk geçer hepimizin ki yaaa:(((

Zor gerçekten benim gecio die dusunuorum sonra bi gün bi bakiorum ki kusuorum Allah sabır versin ne diim

Bende cok bulanti oluyor aglamak istiyorum bazen hic sosyal Aktivite kalmadi disari hic çıkamıyorum salas vaziyetteyim kendimden sogudum allah saglikli bebisler kucagimiza almayi nasip eder kolay dogumlar olsun inşallah

Bende cok bulanti oluyor aglamak istiyorum bazen hic sosyal Aktivite kalmadi disari hic çıkamıyorum salas vaziyetteyim kendimden sogudum allah saglikli bebisler kucagimiza almayi nasip eder kolay dogumlar olsun inşallah
Kaç aylıksın Can'ım? Sabırlı ol içinde canını taşıyorsun :))

kızlar benim de 17-18 hafta bulantım oldu. am gecti diyordum son 3-4 gündür kusmadıgın gün yok.bulantı yine başladı. benim gibi olan var mı. yine depresyondayım. ne yapacagımı şaşırdım.artık ilaçlar da fayda etmiyor.

kızlar benim de 17-18 hafta bulantım oldu. am gecti diyordum son 3-4 gündür kusmadıgın gün yok.bulantı yine başladı. benim gibi olan var mı. yine depresyondayım. ne yapacagımı şaşırdım.artık ilaçlar da fayda etmiyor.

26. haftamdayim hala bulantim devam ediyo gececege de benzemiyor yapiyla alakali galiba allah yardimcimiz olsunda 9 ay surmesin insallah

bayanlar merhaba. Acil yardım gereken bir konu açtım. Ben 13 haftayı bitirmek üzereyim. Fakat bu zamana kadar hiçbir mide bulantısı belirlisi yokken son 1 haftadır sürekli boş öğürmeler yaşıyorum. Her an gelebiliyor sabah akşam gece. Farketmiyor. Aranızda benim gibi olan varmı. Normal midir acaba ????
bende 11+4 bıkaç gundur dedıgınız gbı boş ogurme ve ıkıdır azda olsa cıkarıyorum sanırım yenı yenı başlıyo bızımkılerde.

Back
X