- 15 Nisan 2016
- 116
- 61
- 13
- 30
- Konu Sahibi Senacaform
-
Bende korkuyorum kusmam yok ama boş boş öğürmelerim çok. Ptsi ikili tarama sonuçları için gideceğiz o yüzden beklemedeyim. Hayrolsun :))Daha dün bi jinekoloji sitesinde, bazı kadınların 2.trimesterda bulantıları olur diye okudum. Bence normal. Kanaman, lekelenmen yoksa doktor randevuna kadar rahat ol derim. Çok kötü hissediyorsan git bi ultrasona kalbini dinle minnoşunun
Amin Can'ım hepinize kolay hamilelikler doğumlar diliyorumZor gerçekten benim gecio die dusunuorum sonra bi gün bi bakiorum ki kusuorum Allah sabır versin ne diim
Kaç aylıksın Can'ım? Sabırlı ol içinde canını taşıyorsun :))Bende cok bulanti oluyor aglamak istiyorum bazen hic sosyal Aktivite kalmadi disari hic çıkamıyorum salas vaziyetteyim kendimden sogudum allah saglikli bebisler kucagimiza almayi nasip eder kolay dogumlar olsun inşallah
3 ay bitti 4 olacakKaç aylıksın Can'ım? Sabırlı ol içinde canını taşıyorsun :))
kızlar benim de 17-18 hafta bulantım oldu. am gecti diyordum son 3-4 gündür kusmadıgın gün yok.bulantı yine başladı. benim gibi olan var mı. yine depresyondayım. ne yapacagımı şaşırdım.artık ilaçlar da fayda etmiyor.
bende 11+4 bıkaç gundur dedıgınız gbı boş ogurme ve ıkıdır azda olsa cıkarıyorum sanırım yenı yenı başlıyo bızımkılerde.bayanlar merhaba. Acil yardım gereken bir konu açtım. Ben 13 haftayı bitirmek üzereyim. Fakat bu zamana kadar hiçbir mide bulantısı belirlisi yokken son 1 haftadır sürekli boş öğürmeler yaşıyorum. Her an gelebiliyor sabah akşam gece. Farketmiyor. Aranızda benim gibi olan varmı. Normal midir acaba ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?